ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στην Τούμπα χωρίς Γεσίλ, Μαχμούτοβιτς ο Πανιώνιος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μαχμούτοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (21/5, 18.15) και εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Σαμέντ Γεσίλ, αλλά και για μια ακόμη φορά ο Αϊντίν Μαχμούτοβιτς.

Από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της ΑΕΚ προέρχεται ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει 4 βαθμούς σε δύο παιχνίδια στα playoffs και την Κυριακή (21/5, 18.15) που παίζει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο. Η προετοιμασία των "κυανέρυθρων" ολοκληρώθηκε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στον τραυματία Σαμέντ Γεσίλ, που σημείωσε το γκολ της επικράτησης σε βάρος της Ένωσης.

Και παρότι αυτός έμεινε εκτός, ο Σέρβος άφησε πίσω τον Αϊντίν Μαχμούτοβιτς, δείχνοντας πως δεν υπολογίζεται. Όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ο Βόσνιος φορ.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Πλιάτσικας, Μουκτάρης και Φούντας. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Βλάχος, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Μπεν, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ