ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πήρε Μασούρα, προχωρούν οι διακανονισμοί

Πήρε Μασούρα, προχωρούν οι διακανονισμοί

Στην απόκτηση του Γιώργου Μασούρα προχώρησε ο Πανιώνιος, οι άνθρωποι του οποίου τρέχουν και το θέμα με την υπογραφή των διακανονισμών.

Μπορεί από τον Πανιώνιο επισήμως να μην επιβεβαιώνεται τίποτα, αλλά για κάποιες από τις μεταγραφές του αυτό γίνεται από άλλες πλευρές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Ηλυσιακός η ομάδα που ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Μασούρας από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στους "κυανέρυθρους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Ηλυσιακός Α.Ο. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Μασούρα στον Πανιώνιο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας, αποτελώντας βασικό στέλεχος αυτής, σημειώνοντας παράλληλα 5 τέρματα, υπέγραψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για τα επόμενα 3 χρόνια. Ευχαριστούμε τον Γιώργο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του στο υψηλότερο επίπεδο".

Οι διακανονισμοί και τα διαρκείας

Από εκεί και πέρα, ό,τι μπορούν κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας όσον αφορά τους διακανονισμούς. Η λίστα με αυτούς που πρέπει να υπογράψουν είναι μεγάλη. Χαρακτηριστικό ότι σε αυτή υπάρχουν ονόματα όπως του Άκη Μάντζιου, του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και του Δημήτρη Σιόβα.

Ωστόσο, ως τώρα έχουν καταφέρει οι ιθύνοντες του συλλόγου να αποσπάσουν κάποιες υπογραφές. Ανάμεσα σε αυτές του Χρήστου Αραβίδη και του Κώστα Μενδρινού. Αμφότεροι πήγαν την Παρασκευή στα γραφεία της ομάδας για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος ενημέρωσε μέσω Facebook πως τίθενται σε διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Το συνδεσμιακό θα στοιχίζει 80 ευρώ και το αμέσως πιο ακριβό στη Θήρα 2 100 ευρώ. Όλες οι τιμές πληροφορίες υπάρχουν στην κάτωθι φωτογραφία, ενώ εντός των ημερών θα βγει και σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Πήρε Μασούρα, προχωρούν οι διακανονισμοί
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ