ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Περιμένει Ριέρα και διεθνείς

Περιμένει Ριέρα και διεθνείς
INTIME SPORTS

Την επιστροφή του Ριέρα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την Τετάρτη αλλά και τους διεθνείς από την Πέμπτη, αναμένει ο Τάκης Λεμονής στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε απουσιάσει λόγω ίωσης από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη ενώ από την Τετάρτη αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Εξάλλου ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μάρτιν Λάτκα. Ο Τσέχος αμυντικός που ανησύχησε το ιατρικό τιμ την Κυριακή με μία κράμπα που υπέστη, θα ακολουθήσει για δύο ημέρες ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης με αφορμή το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου λόγω τιμωρίας.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός αναμένεται την Πέμπτη να επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις. Εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με τον "Δικέφαλο του Βορρά" είναι και ο Κουμορτζί που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη αλλά και ο τιμωρημένος Κοντοές.

Η άφιξη των διεθνών, η οποία θα γίνει την Πέμπτη, ανάγκασε τον Τάκη Λεμονή να αλλάξει το πρόγραμμα της προπόνησης έτσι ώστε να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Έτσι η προπόνηση της Πέμπτης μεταφέρθηκε στις 2 και μισή το μεσημέρι, αντί για τις 11 το πρωί. Ο Έλληνας τεχνικός με την επιστροφή των διεθνών θα καταστρώσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ