ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παναγόπουλος: "Σας αξίζουν συγχαρητήρια"

Παναγόπουλος: "Σας αξίζουν συγχαρητήρια"

Με ομιλία του πριν την προπόνηση της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό και την εξασφάλιση της παραμονής.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη, το οποίο θα είναι το τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς, άρχισε ο Πανιώνιος την Τρίτη.

Οι "κυανέρυθροι" προέρχονται από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, η οποία επί της ουσίας εξασφάλισε την παραμονή τους στην κατηγορία, και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Κωνταντίνος Παναγόπουλος απένειμε στους παίκτες του τα εύσημα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο προπονητής του Πανιωνίου είπε μεταξύ άλλων: "Σας αξίζουν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Σας αξίζουν γενικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε όλη την χρονιά και οδήγησε την ομάδα στην εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Θέλω να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας, με την ίδια σοβαρότητα και να προσπαθήσουμε απελευθερωμένοι πλέον από το άγχος να φέρουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία".

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, υπό τις οδηγίες του γυμναστή Κώστα Παρούση και στη συνέχεια υπό την επίβλεψη του Νόνι Λίμα έπαιξαν ποδοβόλεϊ.

Οι τερματοφύλακες Ανέστης και Περιστερίδης ακολούθησαν το δικό τους ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Μάκη Βενιαμίν.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς υπό τις οδηγίες του προπονητή Κωνσταντίνου Παναγόπουλου. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε μεταξύ άλλων συνδυαστικό παιχνίδι 7 εναντίον 7 σε μικρό χώρο με τις ανάλογες εστίες. Ακολούθως παιχνίδι 7 εναντίον 7 σε μεγάλο χώρο και κανονικές εστίες με την συμμετοχή και των δύο τερματοφυλάκων.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ