ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ενωτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου

Ενωτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου

Η "Πανιώνια Κίνηση" ενημέρωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά Μισαηλίδη προκειμένου να συσταθεί ενωτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, ο οποίος κατέχει το 70% της ΠΑΕ.

Θα υπάρξει τελικά ενωτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, γεγονός που εκπληρώνει την επιθυμία των περισσότερων που είναι κοντά στην ομάδα.

Τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές είχα ρίξει γέφυρες επικοινωνίας και τελικά η "Πανιώνια Κίνηση" ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά του Άρη Μισαηλίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Προκειμένου να διασφαλιστεί η πορεία της Γενικής Συνέλευσης από τον κίνδυνο να βρεθεί ο Πανιώνιος ακυβέρνητος και να κινδυνεύσει το μέλλον του Συλλόγου, η "Πανιώνια Κίνηση" ήρθε σε συμφωνία με τον συνδυασμό του κ. Μισαηλίδη, ώστε να συσταθεί ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Αποκλειστικός στόχος είναι να παραμείνει ο Σύλλογος μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις και παρωχημένες πρακτικές του παρελθόντος, να διασφαλιστεί η πορεία εξυγίανσης στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ που ξεκίνησε εδώ και ενάμιση χρόνο και να στηριχτούν οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις ευθύνες της ΠΑΕ με βαρύ προσωπικό και επαγγελματικό κόστος.

Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

Πανιώνια Κίνηση".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ