ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Ενδελεχής έλεγχος στην ΠΑΕ"

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Ενδελεχής έλεγχος στην ΠΑΕ"

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων του Πανιωνίου και όλοι έθεσαν ως στόχο τον έλεγχο της ΠΑΕ που θα καταστήσει την ομάδα φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη.

Την Πέμπτη (31/12) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Πανιώνιος με κύριο θέμα συζήτησης τον έλεγχο που πρέπει να γίνει στην ΠΑΕ ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να επανέλθει στη θέση που του αρμόζει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 31 Δεκεμβρίου 2015, η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, κατά την οποία εγκρίθηκαν τα θέματα ημερησίας διάταξης.

Αποφασίστηκε, ο ενδελεχής έλεγχος από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, ώστε η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ να επανέλθει στη θέση που της αρμόζει διοικητικά, οικονομικά και οργανωτικά και να καταστεί μια σύγχρονη ΠΑΕ, φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη".

Το Σάββατο τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Σε ότι έχει να κάνει με την διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό αυτή θα συνεχιστεί το Σάββατο από τις 10.00 το πρωί έως τις 08.00 το βράδυ όπως έκαναν γνωστό οι "κυανέρυθροι":

"Την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016, δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, μέσω των εκδοτηρίων. Η προπώληση θα συνεχιστεί το Σάββατο 2 Ιανουαρίου από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως τις 20:00.Υπενθυμίζεται πως για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ