ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Ορισμένοι κοιτούν τον εαυτό τους, όχι την ομάδα"

Ουζουνίδης: "Ορισμένοι κοιτούν τον εαυτό τους, όχι την ομάδα"
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προβληματισμένος με την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και αγανακτισμένος για τον προγραμματισμό που έχει προκύψει στα playoffs εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μετά την ήττα (1-0) του Πανιωνίου από την ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανέφερε: " Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το κύπελλο. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε κούραση και ψυχολογική κατάσταση του αντιπάλου. Στο πρώτο ήταν ισορροπημένο το ματς. Μάλιστα εμείς είχαμε πιο καλές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε. Ένα από τα στοιχεία που μας έφεραν εδώ, είναι η ομαδικότητα.

Τώρα το μυαλό μας είναι αλλού. Περισσότερο κάποια παιδιά κοιτούν τον εαυτό τους και όχι την ομάδα. Δεν έχω απαίτηση να κερδίσουμε όλα τα ματς, αλλά κάποια πράγματα που λέμε, πρέπει να γίνονται. Σ’ αυτή την διαδικασία, αυτοί που την κάνουν, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Και όταν παίρνουν αποφάσεις, να σκέφτονται και τα υπόλοιπα. Τώρα η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα θα είναι η ΑΕΚ και μετά εμείς. Και θα παίξουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν είναι δίκαιο. Την Δευτέρα (σ. εντός με ΠΑΟΚ) είναι το σημαντικό ματς για εμάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ