ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Ντροπή για όλους ο αποκλεισμός"

"Ντροπή για όλους ο αποκλεισμός"

Με ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος χαρακτήρισε "μαύρη σελίδα" για την ιστορία του συλλόγου τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. "Δε θα πάρουμε δανεικούς, ούτε θα πειράξουμε το ρόστερ" ξεκαθαρίζει ο Λάζαρος Κουτλίδης.

Μόνο ανώδυνα δεν άφησαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου να περάσει ο αποκλεισμός από τον Φωστήρα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΠΑΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει τον αποκλεισμό ντροπή και θέτει άπαντες προ των ευθυνών τους.

"Ο αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδος, αποτελεί ντροπή για όλους μας και μια από τις μαύρες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Οφείλουν πλέον όλοι να αποδείξουν ότι γνωρίζουν τι σημαίνει "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ". Κανείς μας δεν είναι στο απυρόβλητο και αυτό ισχύει τόσο για τη διοίκηση και την ομάδα και μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο.

Η ιστορία μας και η κατάκτηση των στόχων που έχουν τεθεί απαιτούν μάχη σε κάθε αγώνα και πλέον αυτά πρέπει να είναι και τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν την ομάδα στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.

Ετσι όπως ξεκινήσαμε, έτσι είμαστε υποχρεωμένοι και να συνεχίσουμε και είμαστε εδώ για να το διασφαλίσουμε με όποιο κόστος" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, μετά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και ο Λάζαρος Κουτλίδης ξεκαθάρισε πως δε θα αποκτηθεί δανεικός ποδοσφαιριστής, αλλά και πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κανένας. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Για μία ακόμα φορά διαβάζουμε σενάρια περί αποχώρησης ή απόκτησης ποδοσφαιριστών. Τέτοια θα μείνουν. Σενάρια. Κι αυτό γιατί η διοίκηση είναι αποφασισμένη, ούτε δανεικούς παίκτες να πάρει, αλλά ούτε και να πειράξει το υπάρχουν ρόστερ. Αντίθετα θα γίνει προσπάθεια για την ενδυνάμωσή του, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ