ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τα νεύρα των οπαδών και το σχόλιο του Τσακίρη

Τα νεύρα των οπαδών και το σχόλιο του Τσακίρη

Συζήτηση με οπαδούς του Πανιωνίου σε έντονο κλίμα είχε μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωστήρα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως δε θα αποκτηθεί παίκτης από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε το σχόλιο του Κωνσταντίνου Τσακίρη επ' αυτού.

Κατήφεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου μετά τον αποκλεισμό από τον Φωστήρα.

Μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια είχαν πριν τον αγώνα της Τετάρτης οι "κυανέρυθροι", οι οποίοι ναι μεν νίκησαν με 2-1 την ομάδα του Ταύρου, αλλά έμειναν εκτός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έκαναν μερίδα φιλάθλων να περιμένει τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια και να τους αποδοκιμάσει. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με δική του πρωτοβουλία πήγε να τους μιλήσει και μεταξύ άλλων άκουσε να του λένε: "είναι ντροπή να αποκλειόμαστε από ομάδα Γ' Εθνικής. Δεν το ανεχόμαστε αυτό".

Συν τοις άλλοις, οι οπαδοί ξεκαθάρισαν πως δε θέλουν να αποκτηθούν δανεικοί παίκτες από τον Ολυμπιακό με αφορμή διάφορα σενάρια για τους Γιάννη Φετφατζίδη και Ανδρέα Τάτο. "Δε θα πάρουμε κανέναν παίκτη από τον Ολυμπιακό" ήταν η απάντηση του Ελε.

Για όλα αυτά ο πρώην μεγαλομέτοχος των Νεοσμυρνιωτών έγραψε στο Facebook: "Άκουσα και διάβασα ότι πήγε λέει αντιπροσωπεία φιλάθλων να ζητήσει εξηγήσεις από διοίκηση και Ελε. Το ματσάκι το χάσαμε σε ένα μισάωρο (45-75) όπου οι 700 φωστηροπουλοι είχαν κάνει τη Νέα Σμύρνη Ταύρο φωνάζοντας ακατάπαυστα υπέρ της ομάδας του, πιστεύοντας στη πρόκριση και μεταφέροντας αυτή τη πιστή μέσα στο γκαζόν και τους παίκτες.

Το πράγμα μύριζε μισή ώρα και εμείς το μόνο που κάναμε (σε όλα τα 90’) ήταν να βρίζουμε το γαύρο, τον βαζ και το αεκ – και αυτό ακόμα, σποραδικά. Εγώ με αυτά που είδα στο γήπεδο λοιπόν, θεωρώ πιο δίκαιο να πάει ο Ελε να ζητήσει εξηγήσεις από τους πάνθηρες και όχι αντίστροφα όπως έγινε. Ένιωσα πολύ μεγαλύτερη ντροπή από την εικόνα στις κερκίδες, παρά από το αποτέλεσμα".

Τα νεύρα των οπαδών και το σχόλιο του Τσακίρη
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ