ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με κόσμο στην Κρήτη

Με κόσμο στην Κρήτη
INTIME SPORTS

Τη συμπαράσταση των φιλάθλων του θα έχει ο Πανιώνιος στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο". Κλήσεις για Κουμορτζί και Σαλαλί.

Με τον κόσμο του στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο".

Όπως ενημέρωσε την Πέμπτη η Κρητική ΠΑΕ, οι φίλοι του "Ιστορικού" θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6 του γηπέδου, ενώ τα εισιτήρια που θα τους διατεθούν θα κοστίζουν 10 Ευρώ.

Η προπόνηση της Πέμπτης διεξήχθη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο "Απήλιον". Το πρόγραμμα περιελάμβανε προβολή βίντεο με φάσεις από τον αγώνα της Κυριακής και στη συνέχεια προπόνηση στο γήπεδο, η οποία έγινε κάτω από δυνατή βροχή.

Εκτός του Μπέλιτς ο οποίος πλέον έχει τεθεί εκτός ομάδας, δεν υπήρχαν άλλες απουσίες.

Ο Τάκης Λεμονής καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο Σιόβα. Πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ο Κοντοές που θα αγωνιστεί μαζί με τον Λάτκα στο κέντρο της άμυνας.

Οι Γιώργος Γκαλίτσιος(δεξιά) και Ντάτο Κρικβέλια(αριστερά) αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με την "κυανέρυθρη" φανέλα.

Για την Παρασκευή η προπόνηση έχει προγραμματιστεί το πρωί στο "Απήλιον", ενώ το Σάββατο οι "κυανέρυθροι" θα προπονηθούν το μεσημέρι και στην συνεχεία θα αναχωρήσουν για την Κρήτη.

Στο μεταξύ ο Μπενάρντ Κουμορτζί κλήθηκε στην Εθνική Γκάνας για το φιλικό στο Τογκο που θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου κλήθηκε να φορέσει τη φανέλα Εθνικής ομάδας. Συγκεκριμένα ο ΜοχάμεντΣαλαλί κλήθηκε στην Ολυμπιακή ομάδα της Αλγερίας.

*Σήμερα το βράδυ πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της ΠΑΕ, το οποίο θα ασχοληθεί με τρέχοντα θέματα της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ