ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κουζινός: ''Κατευθυνόμενη η επίθεση''

Κουζινός: ''Κατευθυνόμενη η επίθεση''
Πανιώνιος INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση της Κ20 του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό στιγματίστηκε από την επίθεση εναντίον των Πινιώτη και Ντουμιρσάι. Ο τεχνικός της Κ17 των ''κυανέρθρων'', Δημήτρης Κουζινός, που ήταν στο γήπεδο, τοποθετείται στο Sport24.gr.

Για τα όσα διαδραματίστηκαν στο περιθώριο της αναμέτρησης των Νέων του Πανιωνίου με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού μίλησε στο Sport24.gr ο τεχνικός της Κ17 του Πανιωνίου, Δημήτρης Κουζινός. Σύμφωνα με τον προπονητή των ''κυανέρυθρων'', η επίθεση ήταν κατευθυνόμενη.

Αρχικά ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του Πανιωνίου, που ήταν στο γήπεδο, είπε: ''Δεν ήταν απλά κάποιοι φίλαθλοι που ήρθαν στο γήπεδο με σκοπό να ενισχύσουν την ομάδα τους ή έστω να φωνάξουν συνθήματα. Το θέμα είναι ότι επιτέθηκαν σε δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φορούσαν πολιτικά. Ο Ντουμιρσάι, μάλιστα, έχει φύγει από εμάς, είναι δανεικός στην Καλλιθέα και ήρθε στο γήπεδο με τον αδερφό του για να δει το ματς της ομάδας που έπαιζε μέχρι πρότινος''.

Είπε και τα εξής: ' 'Δεν χτύπησαν μόνο αυτόν, αλλά και τον Πινιώτη, ο οποίος ήταν τιμωρημένος με κάρτες και δεν έπαιζε. Υπήρχε ένας εύσωμος κύριος, που κατηύθυνε τους υπόλοιπους. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο κ. Μαραγκός, προσπάθησε να τους μιλήσει για να σταματήσουν, αλλά δεν τον άκουσε κανείς. Απορούμε όλοι γιατί συνέβησαν όλα αυτά. Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα επιδιώξουμε να κινηθούμε νομικά. Τα δύο παιδιά που χτυπήθηκαν πήγαν στο νοσοκομείο. Περισσότερο χτυπήθηκε ο Πινιώτης. Υπέστη θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά''.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ