ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση στο πρωτάθλημα Κ20

Ένταση στο πρωτάθλημα Κ20

Στο παιχνίδι Πανιώνιος - Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα Κ20 της Superleague, σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε υποστηρικτές των δύο ομάδων.

Από ένταση σημαδεύτηκε το παιχνίδι του πρωταθλήματος Κ20 ανάμεσα στον Πανιώνιο και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο της Αργυρούπολης.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν 0-2, όμως οι Νεοσμυρνιώτες πέτυχαν την ανατροπή με 3-2, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να τους υποδεικνύει δύο πέναλτι.

Στην εξέδρα βρέθηκαν περίπου 10-15 οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι φώναξαν αρκετά συνθήματα εναντίον του Πανιωνίου, με αφορμή τις υποδείξεις του ρέφερι.

Ένας φίλος του Πανιωνίου, πατέρας ποδοσφαιριστή της ομάδας των γηπεδούχων τους απάντησε φωνάζοντας "Ολυμπιακός, Ολυμπιακός, Ολυμπιακός", με αποτέλεσμα να σημειωθούν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις.

Τελικά, μετά το σφύριγμα της λήξης σημειώθηκε ένας διαπληκτισμός με τους πράσινους να κινούνται προς την πλευρά των "κυανέρυθρων" και η κατάσταση ήταν τεταμένη και ξέφυγε για λίγο από τον έλεγχο ενώ πριν ξεφύγουν και άλλο τα πράγματα και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Από τον Πανιώνιο ισχυρίζονται ότι η ένταση κατέληξε σε χειροδικίες εις βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδας των Νέων που ήταν εκτός αποστολής και ότι του έχει σκιστεί το φρύδι. Ενώ ένας ακόμη πρώην "κυανέρυθρος" ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στην Καλλιθέα, ο Ντουρμισάι, δέχτηκε επίθεση με τους δυο νεαρούς άσους να πηγαίνουν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Μάλιστα η διοίκηση των "κυανέρυθρων" ενημερώθηκε σχετικά για το θέμα και θα πήγαινε τόσο στο γήπεδο όσο και στο νοσοκομείο για να πάρει περαιτέρω πληροφορίες.

Να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο ήταν και οι Βόκολος, Σαραβάκος από πλευράς πράσινων αλλά έφυγαν δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι και δεν αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συνέβη.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ