ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κούτσι: "Χρειαζόμαστε και άλλους βαθμούς"

Κούτσι: "Χρειαζόμαστε και άλλους βαθμούς"
INTIME SPORTS

Ο Νιάζι Κούτσι εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον τρόπο που έφυγε ηττημένος ο Πανιώνιος από το "Βικελίδης" και τόνισε πως η ομάδα του έχει ανάγκη και άλλους πόντους για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο επιθετικός των "κυανέρυθρων" κατάφερε να παραβιάσει δύο φορές την εστία του Βελλίδη και να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του Άκη Μάντζιου στο 63ο λεπτό (1-2), όμως αυτή κατέρρευσε μέσα σε ένα τέταρτο και βρέθηκε να χάνει το ματς με 4-2 στο φινάλε .

Έτσι, το γεγονός ότι έφτασε τα 9 τέρματα στη φετινή Superleague και ανέβηκε στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερ (πίσω μόνο από τους Λέτο, Μήτρογλου, Μιραλάς και Πάντελιτς) πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τον Κούτσι να εστιάζει με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του στο "νεκρό" διάστημα που είχε ο Πανιώνιος απέναντι στους "κίτρινους".

"Το παιχνίδι μου άφησε πραγματικά μία άσχημη γεύση. Καταφέραμε να προηγηθούμε, όμως o Άρης μπόρεσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης .

Για κάποιο λόγο κοιμηθήκαμε στο τέλος του αγώνα και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε", τόνισε για την ήττα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Φινλανδός επιθετικός, για να αναφερθεί κατόπιν στην προσωπική του απόδοση και τους στόχους του Πανιωνίου:

"Είχα καιρό να σκοράρω και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βρω τα αντίπαλα δίχτυα. Εάν πετύχω ακόμη 2-3 τέρματα μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα είναι επιτυχημένη η σεζόν για εμένα.

Ωστόσο, εκείνο που έχει σημασία είναι η επιτυχία της ομάδας. Χρειαζόμαστε ακόμα βαθμούς για να παραμείνουμε στη μεγάλη κατηγορία".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ