ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μάντζιος: "Το σκορ είναι πλασματικό"

Μάντζιος: "Το σκορ είναι πλασματικό"
Μάντζιος INTIME SPORTS

Πλασματικό χαρακτήρισε το 4-2 υπέρ του Άρη ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος προσθέτοντας πως η ομάδα του κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά

Πλασματικό χαρακτήρισε το 4-2 υπέρ του Άρη ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, τόνισε πως για 75 λεπτά η ομάδα του έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα:

" Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλά γκολ και φάσεις. Εμείς είπαμε ότι ερχόμαστε για να διεκδικήσουμε βαθμό η βαθμούς στα παιχνίδια που μας απομένουν.

Ήρθαμε να παίξουμε με μια καλή ομάδα όπως ο Άρης και για το λόγο ότι μέχρι τη στιγμή με τον Ντιμπαλά που πήγε να γίνει 1-3 θεωρήσαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το ματς, όμως μετά ο Άρης έβαλε τα γκολ και δεν αντιδράσαμε σωστά.

Πιστεύω ότι το σκορ είναι πλασματικό. Καταρρεύσαμε και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε ένα πόντο. Με στεναχωρεί ο τρόπος που χάσαμε αλλά για 75' λεπτά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αδικούμαστε από το αποτέλεσμα.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη για το στόχο που έχει θέσει στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ