ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κοντοές:"Δεν έχω υπογράψει τίποτα"

Κοντοές:"Δεν έχω υπογράψει τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Κοντοές αρνήθηκε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όταν με το καλό σωθεί ο Πανιώνιος θα έχει χρόνο να διαλέξει το καλύτερο για εκείνον και μέσα σε αυτό είναι και η τωρινή του ομάδα.

Ο 25χρονος αμυντικός σε συνέντευξη του στην εφημερίδα " Sportday" αναφέρθηκε στην πορεία του "Ιστορικού" και στάθηκε στις συχνές αλλαγές προπονητών.

Ακόμη χαρακτήρισε πετυχημένη την παρουσία του Τάκη Λεμονή στον πάγκο λέγοντας ότι ανέλαβε μία ομάδα αποδεκατισμένη και έφτασε στο σημείο να ορίζει εκείνη την τύχη της.

Για τη φετινή κακή πορεία της ομάδας, ανέφερε: «Στην Ελλάδα είναι σύνηθες φαινόμενο οι συχνές αλλαγές προπονητών. Μόνο που στον Πανιώνιο δεν είχαμε μόνο αλλαγές προπονητών, αλλά και πολλών παικτών, προέδρων, ιατρικού τιμ, υπαλλήλων! Όλα αυτά είχαν αντίκτυπο στα αποδυτήρια».

Για τον πρώην προπονητή της ομάδας, Μίκαελ Στόρε, είπε: «Νεαρός προπονητής, ο οποίος μπήκε κατευθείαν στα βαθιά. Είχε διάθεση, φιλοδοξίες, αλλά δεν το χειρίστηκε σωστά. Δεν έπρεπε να φθάσει ο κόμπος στο χτένι και μετά να λες ότι δεν με άφηναν να κάνω σωστά τη δουλειά μου!».


Για τις ευθύνες των παικτών και το ότι δεν ήταν αυτοί που έπρεπε, απάντησε: «Μα, γι' αυτό υπάρχει προπονητής. Για να σε επαναφέρει. Δεν μεταφέρουμε αλλού τις ευθύνες. Πρώτοι απ' όλους εμείς φταίμε».

Για τον Άκη Μάντζιο, δήλωσε: «Όσες φορές τον χρειάστηκε η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Η διοίκηση έκρινε ότι, ίσως, δεν είχε την απαιτούμενη εμπειρία».

Για τη χρονική στιγμή που ήρθε ο Τάκης Λεμονής και πως την κρίνη, δήλωσε: «Πετυχημένη. Αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα. Ανέλαβε μια ομάδα αποδεκατισμένη και φθάσαμε στο σημείο να ορίζουμε εμείς την τύχη μας. Ο Λεμονής λειτουργεί και ως πατέρας και ως μάνα σε παιδιά χωρισμένων γονιών!

Ήρθε πολύ πιο διαβασμένος σε σχέση με την προηγούμενη σύντομη θητεία του. Βέβαια, δεν έχει να αντιμετωπίσει παίκτες τύπου Ρεκόμπα, Εστογιανόφ, Χούτου και συνάμα "ιδιαίτερους" χαρακτήρες, αλλά το έχει χειριστεί πολύ καλά. Σέβεται τη δουλειά του και αυτό προσπαθεί να περάσει και σε εμάς. Αυτό είναι το κλειδί της αγωνιστικής ανάκαμψης».

Ακόμα για το αν ο Πανιώνιος καλύπτει τις φιλοδοξίες του, επεσήμανε: «Περίπου τα τελευταία τρία χρόνια δεν κάνει την πορεία που θα έπρεπε. Ωστόσο, με μια καλή διοίκηση όπως ήταν τα πρώτα χρόνια, επί εποχής Κωνσταντίνου Τσακίρη, αναμφισβήτητα καλύπτει τις φιλοδοξίες όχι μόνο τις δικές μου, αλλά ποδοσφαιριστών πολύ μεγαλύτερης αξίας!

Εδώ θέλω να πω ότι το μεγαλύτερο λάθος του Τσακίρη ήταν ότι έχρισε πολλούς προέδρους! Όλοι είχαν άποψη! Είναι αχαριστία, όμως, να τον βρίζεις. Είδα και όταν πουλούσε την ομάδα ποιοι ήρθαν να την πάρουν!».

Τέλος για το αν υπάρχει συμφωνία του ίδιου με την ΑΕΚ, σημείωσε: «Το σίγουρο είναι πως δεν έχω υπογράψει τίποτα! Για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει κάνει μια καλή σεζόν, φυσιολογικό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες εντός και εκτός συνόρων. Όταν με το καλό σωθεί ο Πανιώνιος, θα έχω χρόνο για να διαλέξω το καλύτερο για μένα και εννοώ ότι μέσα σε αυτό είναι και ο Πανιώνιος».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ