ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γίνεται κάτοικος Πλατείας ο Ιμπαγάσα

Γίνεται κάτοικος Πλατείας ο Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Την κυανέρυθρη φανέλα θα φορέσει κατά πάσα πιθανότητα ο Αριέλ Ιμπαγάσα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Με μια συγκινητική επιστολή στο σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ολοκληρώθηκε η τετραετής παράλληλη διαδρομή του Αριέλ Ιμπαγάσα με τους Πειραιώτες. Ο 38χρονος ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεταξύ τους συνεργασία και όλους όσους συνεργάστηκε αυτό το διάστημα στο Λιμάνι.

Πλέον, κοιτάζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όλα συγκλίνουν στο ότι ο Αργεντινός μέσος θα συνεχίσει στον Πανιώνιο. Αφού η ΠΑΕ κατάφερε και εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα, έχει ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας μετεγγραφής.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr, έκανε λόγο για έναν κλεισμένο παίκτη και το πιθανότερο είναι να εννοούσε τον Ιμπαγάσα, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

Ο παίκτης ήθελε να μείνει στην Αθήνα, κάτι που φάνηκε και από την επιστολή του, επομένως ο "Ιστορικός" αποτελεί για τον ίδιο έναν ιδανικό προορισμό για το κλείσιμο της καριέρας του.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ