ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επέστρεψε ο Καμπάνταης

Επέστρεψε ο Καμπάνταης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό του και τέθηκε στην διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ατομικό πρόγραμμα ο Μενδρινός

Με προπόνηση που έγινε στο Κορωπί, ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του, είδαν σχεδόν όλους τους παίκτες να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα, καθώς μόνο ο Κώστας Μενδρινός και ο Ευθύμης Κουλουχέρης δεν προπονήθηκαν κανονικά, σε αντίθεση με τον Λεωνίδα Καμπάνταη.

Ο Καμπάνταης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στον προσαγωγό του και έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Κώστας Μενδρινός θα υποβληθεί το πρωί της Τετάρτης σε υπερηχογράφημα, στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Την Τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο.

Όσον αφορά στον Ευθύμη Κουλουχέρη, έχει ξεκινήσει ήδη θεραπευτική αγωγή. Την επόμενη εβδομάδα θα κόψει και τα ράμματα από το γόνατό του και θα μπορέσει σταδιακά να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις του.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ