ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εκτός για μια εβδομάδα ο Αποστόλου

Εκτός για μια εβδομάδα ο Αποστόλου

Ο Σπύρος Αποστόλου εξετάστηκε την Δευτέρα από τον Χρήστο Δάρα στην Αθήνα και διαγνώστηκε με μερική ρήξη μηνίσκου.

Άτυχος στάθηκε ο Σπύρος Αποστόλου την Δευτέρα, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο δεν είναι κάτι σοβαρό, αν και ανησύχησαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Ο 22χρονος αμυντικός, εξετάστηκε την Δευτέρα από τον Χρήστο Δάρα στην Αθήνα και διαγνώστηκε με μερική ρήξη μηνίσκου.

Την Τρίτη θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου μία εβδομάδα, όπερ σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να βρει τους κατευθείαν τους συμπαίκτες του στο Καρπενήσι και ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα μεταβεί εκεί στις 20 Ιουλίου.

Πρεμιέρα για την Κ-20 του "Ιστορικού"

Εξάλλου, να τονιστεί πως έκανε πρεμιέρα και η Κ-20 του "Ιστορικού" ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, Γιάννης Παυλόπουλος, σύστησε στους παίκτες τον νέο προπονητή Δημήτρη Κοροπούλη και το επιτελείο του

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, ο κ. Παυλόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε: "Βρίσκεστε σε μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Θα πρέπει όλοι να είστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι προκειμένου να προσφέρεται τις υπηρεσίες σας στο σύλλογο που σας δίνει την δυνατότητα να αγωνιστείτε σε υψηλό επίπεδο".

Ο Δημήτρης Κοροπούλης έκανε την πρώτη προπόνηση με τους παίκτες του και έτσι σηματοδοτήθηκε η έναρξη της νέας περιόδου. Οι προπονήσεις της ομάδας Κ20 θα διεξάγονται καθημερινά στο γήπεδο της Τερψιθέας.

Εκτός για μια εβδομάδα ο Αποστόλου
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ