ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Είδαν το χρώμα του χρήματος

Είδαν το χρώμα του χρήματος
INTIME SPORTS

Συνεπής σε όσα είχε πει φάνηκε η ηγεσία του Πανιωνίου γεμίζοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς παικτών και υπαλλήλων. Ψάχνεται για φιλικό το τεχνικό επιτελείο.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η προπόνηση της Παρασκευής στον Πανιώνιο με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να κάνει και πάλι ατομικό. Το ευχάριστο για όλους είναι πως κοιτώντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς διαπίστωσαν πως οι διοικούντες έκαναν πράξη όσα είχαν πει προ ημερών.

Από εκεί και πέρα, η τεχνική ηγεσία ψάχνει αντίπαλο για να κλείσει φιλικό για την επόμενη εβδομάδα. Οι προπονήσεις που γίνονται αυτές τις μέρες είναι δυνατές και εκτιμάται πως δεν θα κάνει καλό να δοθούν παιχνίδια και την Τετάρτη και το Σαββατοκύριακο. Επομένως, το πιο πιθανό είναι να έχουμε ένα φιλικό στο τέλος της άλλης εβδομάδας εκτός κι αν δεν βρεθεί αντίπαλος για τότε. Σε αυτή την περίπτωση το φιλικό θα γίνει μεσοβδόμαδα. Δεδομένο, επίσης, πρέπει να θεωρείται ότι θα διεξαχθεί εκτός έδρας αφού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης γίνεται αντικατάσταση χλοοτάπητα.

Εν τω μεταξύ, είναι εμφανές πως όλα βαίνουν καλύτερα από την περσινή σεζόν και πως η ομάδα έχει μπει σε μία τροχιά. Ενδεικτικό παράδειγμα η ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Παπαδόπουλου ως το 2017. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει συμβόλαιο άλλου παίκτη που να εκπνέει το 2015 και να καίγονται οι "κυανέρυθροι" να τον κρατήσουν. Είναι ξεκάθαρο πως το περσινό πάθημα έγινε μάθημα στον Ιστορικό.

Τέλος, στη Super League παρέπεμψε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την υπόθεση του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη. "Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: Κηρύσσει αναρμόδια την παρούσα Πειθαρχική Επιτροπή. Παραπέμπει την υπόθεση προς εκδίκαση ενώπιον της Super League, αρχής που διοργανώνει το πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχει η καθ' ης η καταγγελία ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (αίτηση- καταγγελία του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρυσοστόμου Μιχαηλίδη κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ)", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ