ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δυσκολεύει του Παπαδόπουλου

Δυσκολεύει του Παπαδόπουλου
INTIME SPORTS

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο Πανιώνιος, ο οποίος έχει αρχίσει να στρέφεται σε λύσεις από το εξωτερικό. Παραμένει ανοιχτό του αριστερού μπακ.

Η απόκτηση του επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για τον Πανιώνιο αυτή τη στιγμή και οι άνθρωποί του εξετάζουν διάφορες λύσεις. Το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου έχει συνδεθεί έντονα με τους "κυανέρυθρους", αλλά η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη.

Αφενός οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη δεν είναι αμελητέες και αφετέρου για τον 32χρονο υπάρχει ενδιαφέρον και από αλλού. Αυτός είναι και ο λόγος που ήδη στον Ιστορικό έχουν στρέψει αλλού το ενδιαφέρον τους και κοιτάζουν περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη με αποτέλεσμα να μειώνονται οι επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 20χρονος ήταν ψηλά στη λίστα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, ο οποίος εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. Μία εξ αυτών είναι του Τάσου Τσουμάγκα, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός. Ωστόσο, οι επαφές ακόμη είναι σε πρώιμο στάδιο.

Τέλος, φιλικό με τον Λεβαδειακό δίνει το Σάββατο ο Πανιώνιος στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς. Αυτό, όμως, δεν αναμένεται να είναι το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη της Super League με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν να κλείσουν ένα ακόμη, το οποίο πιθανότατα θα γίνει στη Νέα Σμύρνη.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ