ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν του πάει η Θεσσαλονίκη των Φώτων

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (SUPERLEAGUE - 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (SUPERLEAGUE - 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) ICONPRESS.GR

Μόλις για δεύτερη φορά στα τελευταία επτά χρονιά ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου ο Πανιώνιος. Διαβάστε ποια είναι η άλλη ήττα του και ποια "κατάρα" δεν κατάφερε να σπάσει (videos).

Την ήττα και στη Θεσσαλονίκη γνώρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος δεν μπόρεσε να σταματήσει το αρνητικό σερί που τρέχει τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Οι "κυανέρυθροι" δεν έχουν πάρει ούτε βαθμό εδώ και πέντε αγωνιστικές, όμως, οι οιωνοί εξ αρχής δεν ήταν υπέρ τους πριν από το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Πανιώνιος είχε μία πολύ καλή προϊστορία αναφορικά με το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου μετρώντας μέχρι χθες (6/1) μόνο μία ήττα σε έξι χρόνια, αυτή από τον ΠΑΟΚ με 1-0 το 2010. Ωστόσο, όπως τότε έτσι και αυτή τη φορά το παιχνίδι είχε γίνει ανήμερα των Φώτων στη Θεσσαλονίκη.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχει δώσει από το 2007 ο Πανιώνιος στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου ήταν με τον Ηρακλή (2-1), τον Ατρόμητο (0-2), την Ξάνθη (0-0), τον Ολυμπιακό Βόλου (0-0) και τον Αστέρα Τρίπολης (2-0).

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον εαυτό της όσον αφορά και ένα ακόμη στατιστικό. Την τελευταία 15ετία οι "κυανέρυθροι" είχαν συγκεντρώσει 9 βαθμούς εκτός έδρας σε 7 αγώνες μόνο άλλες δύο φορές, τη σεζόν 1999/00 και την περσινή.

Και τις δύο φορές το όγδοο παιχνίδι έμελλε να μην είναι τυχερό για τον Πανιώνιο ο οποίος είχε ηττηθεί από Παναθηναϊκό (2-1) και Εργοτέλη (1-0). Με ένα γκολ διαφορά έχασε και αυτή τη φορά διευρύνοντας αυτό το αρνητικό σερί.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ