ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δάρρας: "Καλά να πάθει ο ΠΑΟΚ για τον Μπακασέτα"

Δάρρας: "Καλά να πάθει ο ΠΑΟΚ για τον Μπακασέτα"
Δάρρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Δάρρας μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τάσο Μπακασέτα, λέγοντας για τον Δικέφαλο: "Καλά να πάθει που δεν τον πήρε τον Γενάρη". Εμφανίστηκε βέβαιος για την αδειοδότηση του Πανιωνίου και χαρακτήρισε τοπ προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρρας, τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena", αναφερόμενος στην εφετινή πορεία του Πανιωνίου, αλλά και στο πρόσωπο των ημερών για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, Τάσο Μπακασέτα.

Αρχικά ανέφερε: "Η ομάδα κερδίζει από την αρχή της χρονιάς, και παίζει καλή μπάλα. Κρατούσαμε χαμηλούς τόνους αλλά οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και όπως λένε, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ σιγουρέψαμε την έξοδο στην Ευρώπη. Όπως είπε και ο προπονητής μας, είναι ένα θαύμα που κάνει χαρούμενους όλους τους Πανιώνιους".

Για το αν η ομάδα θα πάρει άδεια: "Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, τρέξαμε και κάναμε τα πάντα, αγωνιστικά αλλά και διοικητικά για να παίξει η ομάδα την Ευρώπη".

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: " Πήρε το 100% των παικτών , έκανε εξαιρετική δουλειά και θεωρείτε πλέον τοπ στην ελληνική αγορά. Και εσάς να βάζαμε προπονητή στον Ολυμπιακό, πρωτάθλημα θα παίρνατε. Και εγώ να έμπαινα που είμαι γιατρός, τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε".

Για τον Μπακασέτα και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: "Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά τελικό δεν υπάρχει τίποτα. Το κασέ του ανέβηκε και θα ανεβαίνει συνέχεια. Καλά να πάθει ο ΠΑΟΚ που δεν τον πήρε τον Γενάρη. Με τον ΠΑΟΚ έγινε συζήτηση, αλλά τουλάχιστον εκείνο το χρονικό διάστημα δεν προχώρησε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η μεταγραφή Μπακασέτα έμεινε στο συρτάρι

Η... ανάσταση του Αναστάσιου

Ο Πανιώνιος 600άρισε!

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ