ΠΑΟΚ

Η μεταγραφή Μπακασέτα έμεινε στο συρτάρι

Η μεταγραφή Μπακασέτα έμεινε στο συρτάρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πόσο κοντά είχε φτάσει ο ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη στον 23χρονο μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου, Τάσο Μπακασέτα; Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ήθελαν δεν ήθελαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, η κουβέντα για τον Τάσο Μπακασέτα άνοιξε πάλι.

Τα δύο γκολ του 23χρονου μεσοεπιθετικού που "πλήγωσαν" τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (3/4) στη Νέα Σμύρνη, σε συνδυασμό με την εξαιρετική φετινή παρουσία του (μετρά 12 γκολ σε 33 συμμετοχές) με την φανέλα του Πανιωνίου, ανέδειξαν το ερώτημα που, για πολλούς, παραμένει αναπάντητο από τον περασμένο Γενάρη: "Γιατί ο Μπακασέτας δεν έγινε παίκτης του ΠΑΟΚ;".

Το όνομά του "έπαιξε" πολύ εκείνες τις μέρες που ο ΠΑΟΚ έχοντας εγκατασταθεί στην Αθήνα για τα δύο "κολλητά" ματς με ΑΕΚ και Πανιώνιο είχε εγκατασταθεί στην Αθήνα και ο Νίκος Βεζυρτζής, επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος τότε, έκανε το ένα μετά το άλλο τα ραντεβού με τους ανθρώπους του Πανιωνίου.

Ο πολύπειρος παράγοντας είχε ανοίξει διαπραγμάτευση τόσο για τον Χατζηισαΐα (τον οποίο ο Σαββίδης αποφάσισε να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ όταν άκουσε τον Τούντορ να κάνει παράπονα για το... ύψος των αμυντικών του ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ), όσο και για τον Μπακασέτα. Και πέτυχε να βρει φόρμουλα συμφωνίας και για τους δύο. Μισό εκ. ευρώ για τον ένα και άλλα τόσα για τον άλλο.

Το σκεπτικό για τη... μη μεταγραφή

Η μεταγραφή Χατζηισαΐα ολοκληρώθηκε αμέσως μετά το ματς Κυπέλλου του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός αμυντικός, έχοντας ειδοποιηθεί ότι οι δύο ομάδες τα βρήκαν, ανέβηκε Θεσσαλονίκη και το ντιλ ολοκληρώθηκε.

Αντίθετα, στην περίπτωση του Μπακασέτα, όλα έμειναν στην συζήτηση - συμφωνία που έκανε ο Βεζυρτζής με τους παράγοντες του Πανιωνίου, οι οποίοι μάλιστα περίμεναν την κλήση από τους συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη (γι' αυτό προφανώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ευχηθεί με δηλώσεις του εκείνη την περίοδο να μην χάσει και τον Μπακασέτα μετά τον Χατζηισαΐα).

Συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του δεν είχε γίνει, καθώς το πλάνο ήταν να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τη μεταγραφή Χατζηισαΐα.

Η εισήγηση Βεζυρτζή για Μπακασέτα παρέμεινε σε συρτάρι των γραφείων της Τούμπας και -σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες- ρόλο στο να μην προχωρήσει ο ΠΑΟΚ και σ' αυτή τη μεταγραφή έπαιξε και το σκεπτικό που υπήρχε εκείνη την περίοδο στον ΠΑΟΚ "αν είναι να πάρουμε δεκάρι, ας πάρουμε κάποιον που να κάνει τη διαφορά, αλλιώς ας στηρίξουμε τον Πέλκα".

Ο Μπακασέτας παρέμεινε στους "κυανέρυθρους" και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα ενόψει καλοκαιριού.

Ο ίδιος δήλωσε την Κυριακή (3/4) ότι θα πάει κάπου εφόσον πρώτα ικανοποιηθεί οικονομικά ο Πανιώνιος, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι τα τέλη του 2016. Μπροστά του έχει και τα πλέι οφ για να ανεβάσει κι άλλο την τιμή του.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εκτός έδρας νίκη: σπάνια υπόθεση

Αθανασιάδης: "Εχουμε δύο τελικούς..."

Άγουρο ρόστερ, αδύναμος ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ: "Επιπλέον δουλειά στο γυμναστήριο"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ