ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Αυτοί φταίνε που δεν πάμε Τουρκία"

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Αυτοί φταίνε που δεν πάμε Τουρκία"
Πανιώνιος INTIME SPORTS

Ανακοίνωση στην οποία δίνει εξηγήσεις στον κόσμο της ομάδας για τον λόγο που αυτή δεν θα ταξιδέψει στην Τουρκία για φιλικά εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Επέρριψε ευθύνες στους διοργανωτές του τουρνουά του Αφιόν, από τους οποίους ζητά να "πληρώσουν και τις αντίστοιχες ρήτρες που προέβλεπε η συμφωνία".

Στην Τουρκία, και συγκεκριμένα στο Αφιόν Καραχισάρ, είχαν βρεθεί την Τρίτη (30/6) ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου, Αντώνης Μανίκας και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος, Βαγγέλης Σουφλέρης. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε δεχτεί πρόσκληση για να συμμετάσχει σε τουρνουά που θα γίνει στην περιοχή, από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου.

Το ταξίδι αυτό, ωστόσο, δεν θα γίνει ποτέ και η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωσή της εξήγησε το γιατί: " Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για την καλύτερη και έγκυρη ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της, διευκρινίζει αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας. Το ταξίδι στην Τουρκία δεν πραγματοποιήθηκε όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, με ευθύνη των διοργανωτών του τουρνουά του Αφιόν.

Αυτοί ήταν που αθέτησαν την αρχική συμφωνία των δύο πλευρών και που πλέον έχουν και την υποχρέωση να πληρώσουν και τις αντίστοιχες ρήτρες που προέβλεπε η συμφωνία αυτή.Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά, σύμφωνα με το εναλλακτικό πλάνο του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης η οποία νυχθημερόν εργάζεται για να μπορεί να αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις του συλλόγου και να ξεπερνάει και τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται από αστάθμητους παράγοντες".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ