ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στην Τουρκία Μανίκας, Σουφλέρης για Πανιώνιο

Στην Τουρκία Μανίκας, Σουφλέρης για Πανιώνιο
Πανιώνιος, Μανίκας, Σουφλέρης

Στο Αφιόν Καραχισάρ βρίσκονται ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου, Αντώνης Μανίκας και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης. Ο σκοπός της επίσκεψής τους στην Τουρκία.

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Αφιόν Καραχισάρ, βρίσκονται από την Τρίτη (30/6), ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου, Αντώνης Μανίκας και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος, Βαγγέλης Σουφλέρης.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει δεχτεί πρόσκληση για να συμμετάσχει σε τουρνουά που θα γίνει στην περιοχή, από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου και σκοπός του ταξιδιού τους είναι να επιθεωρήσουν τις γηπεδικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της πόλης.

Τα δύο στελέχη της ΠΑΕ ξεναγήθηκαν στο στάδιο όπου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά, το οποίο έχει 8 βοηθητικά γήπεδα, αλλά και γυμναστήριο το οποίο θα χρησιμοποιήσει η ομάδα κατά την παραμονή της στο Αφιόν Καραχισάρ. Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, θα ενημερώσουν την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών τους με τους διοργανωτές του τουρνουά.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ