ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αυλωνίτης: "Παίζαμε με τους καλύτερους"

Αυλωνίτης: "Παίζαμε με τους καλύτερους"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε διαβασμένος στο "Καραΐσκάκη" σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου, αλλά έπαιζε κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Τάσο Αυλωνίτη. Τι είπε και ο Βασίλης Ρόβας

Διαβασμένος ήταν ο Πανιώνιος κόντρα στον Ολυμπιακό σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Τάσο Αυλωνίτη.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της ομάδας της Νέας Σμύρνης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: " Ήμασταν καλά διαβασμένοι από το ματς του Κυπέλλου. Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, αλλά παίζαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος".

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ρόβας είπε: " Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά και μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ήθελε τη νίκη για να πάει αήττητος στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Δεχθήκαμε το γκολ πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και η πλάστιγγα έγειρε προς τον Ολυμπιακό. Αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με το 0-0 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα".

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: " Έχουμε εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς και αν δείξουμε τον καλό εαυτό μας δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εκτός έδρας είναι δύσκολα τα ματς, αλλά μπορούμε να τα διεκδικήσουμε"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ