ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αυλωνίτης: "Νίκη με Παναθηναϊκό"

Αυλωνίτης: "Νίκη με Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Αυλωνίδης δήλωσε πως ο Πανιώνιος θέλει να συνδυάσει με νίκη το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα σεζόν.

Το παρθεινό του εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα σεζόν δίνει ο Πανιώνιος το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Τάσος Αυλωνίτης τόνισε πως οι "κυανέρυθροι" θα ήθελαν να το συνδυάσουν με τους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει ο Πανιώνιος: "Τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ είναι η επιθετική μας ανάπτυξη, ώστε να κρατήσουμε παραπάνω τη μπάλα και να γίνουμε πιο απειλητικοί. Πρέπει να κρατήσουμε τη σωστή αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας. Να φανούμε πιο απειλητικοί στο επιθετικό κομμάτι".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, είναι ένα ντέρμπι. Είναι το πρώτο εντός έδρας και σίγουρα θέλουμε τη νίκη ώστε το ξεκίνημα μας να θεωρείται πετυχημένο μαζί με την ισοπαλία που πήραμε στον ΟΦΗ".

Για το θέμα του γηπέδου: "Το γήπεδό μας είναι η δύναμή μας, μαζί με τον κόσμο μας. Βγήκε η απόφαση, τέλος καλό, όλα καλά. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να πανηγυρίσουμε μαζί μια σπουδαία νίκη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ