ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Στο μυαλό μας μόνο η νίκη στην Τούμπα"

Ζέκα: "Στο μυαλό μας μόνο η νίκη στην Τούμπα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, έδωσε το σύνθημα ενόψει του τελευταίο παιχνιδιού των play offs κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός πάει στην Τούμπα την Τρίτη (31/5) έχοντας στο μυαλό του μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο με τον αρχηγό του τριφυλλιού, Κάρλος Ζέκα, να δίνει το σύνθημα αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Ο Πορτογάλος μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" αναφέρθηκε και στις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους πράσινους, υποστήριξε ότι βρίσκεται κοντά στο να πάρει το ελληνικό διαβατήριο και αποθέωσε τον φίλο του Μλάντεν Πέτριτς.

Αρχικά θα μας κάνεις ένα σχόλιο για το αντίο του Μλάντεν Πέτριτς;
" Να πω ότι ήταν μια μεγάλη χαρά να παίξω δίπλα στον Μλάντεν. Να πω ότι ήταν χαρά που μοιράστηκα μαζί του το γήπεδο, πάνω απ' όλα την φιλία του διότι ο Μλάντεν είναι ένας μεγάλος φίλος και από εκεί και πέρα να πω ότι είμαι στεναχωρημένος σήμερα διότι ο Παναθηναϊκός και το ποδόσφαιρο αποχαιρετούν έναν σημαντικό παίκτη, έναν ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλη ποιότητα. Έλαβε μια απόφαση, την σέβομαι, την εκτιμώ και του εύχομαι το καλύτερο στη συνέχεια".

Πρώτη νίκη επί του Πανιώνιου την εφετινή σεζόν, οι ελπίδες για την πρώτη θέση των play offs μένουν ζωντανές αλλά πάρα πολύ άγχος μέσα στο παιχνίδι. Πως είδες την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο;
"Είναι λογικό διότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο ο οποίος είναι μια ομάδα με καλό προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο. Είναι μια ομάδα που δεν δημιουργεί πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ αλλά θα έλεγα ότι δυσκολεύει πολύ τον αντίπαλο της και δυσκολεύει ιδιαίτερα τους επιθετικούς του αντιπάλου. Από την πλευρά μας κυνηγήσαμε το γκολ, κοιτάξαμε να το πετύχουμε. Ο Πανιώνιος όμως έπαιξε με μια ισχυρή άμυνα αλλά τελικά είμαι χαρούμενος που μπορέσαμε και σκοράραμε στο τέλος. Βεβαίως όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί άγχος, δημιουργεί πίεση".

Έχεις συμπληρώσει έντεκα μήνες στα γήπεδα και στο 90' λεπτό έχεις κάνει ένα σπρίντ πενήντα μέτρων που τη βρήκε τη δύναμη;
"Ίσως να μην χρειαζόταν πραγματικά μέχρι το τελευταίο λεπτό να έτρεχα τόσο πολύ αλλά θα έλεγα ότι αυτή την δύναμη μου τη δίνει η δίψα για νίκη και ουσιαστικά η θέληση να φύγω νικητής και χαρούμενος από το γήπεδο. Θα έλεγα επίσης ότι είμαι ευχαριστημένος γιατί πήραμε τη νίκη απόψε και πάνω απ' όλα να σας διαβεβαιώσω ότι θα πολεμώ μέχρι το τέλος, θα κάνω τα πάντα ώστε να μπορώ να φεύγω νικητής από το γήπεδο".

Αν και αδόκιμη η φράση το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι “ζωής ή θανάτου” για τον Παναθηναϊκό. Η κερδίζει και βγαίνει στα προκριματικά του Champions League, είτε χάνει βαθμούς και αποχαιρετά την πρώτη θέση. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φύγει νικητής από την Τούμπα;
"Πηγαίνουμε στην Θεσσαλονίκη με σκοπό τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη και ο ΠΑΟΚ βεβαίως είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, έχει κάνει μια καλή πορεία στα play offs αλλά εμείς πηγαίνουμε σκεπτόμενοι μόνο τη νίκη".

Υπάρχει ενημέρωση ότι θα ανανεωθεί η συνεργασία σου για έναν ακόμα χρόνο και επίσης πότε περιμένεις να πάρεις στα χέρια σου το ελληνικό διαβατήριο;
"Σχετικά με το συμβόλαιο δεν έχω κάτι το συγκεκριμένο να πω ακόμα πέρα απ' ότι διεξάγονται κάποιες συνομιλίες. Όσο για το διαβατήριο νομίζω πως βρισκόμαστε κοντά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ