ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπολογίζει σε Μπουμσόνγκ, Βύντρα

Υπολογίζει σε Μπουμσόνγκ, Βύντρα
INTIME SPORTS

Στη διάθεση του Φάμπρι τέθηκαν ξανά Μπουμσόνγκ και Βύντρα οι οποίοι υπολογίζονται κανονικά ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό το Σάββατο (17:15 NS2). Σεϊταρίδης ο νέος αρχηγός.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία εξέλιξη όσον αφορά την αποχώρηση τόσο του Ζαλ Αλέν Μπουμσόνγκ όσο και του Λουκά Βύντρα, ο Φάμπρι ζήτησε να χρησιμοποιήσει τους παίκτες στη βασική ενδεκάδα στην προπόνηση της Τετάρτης.

Όπως φαίνεται το αίτημα του Ισπανού τεχνικού έγινε δεκτό από τη διοίκηση των πράσινων και οι δυο έμπειροι αμυντικού υπολογίζονται κανονικά ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό, εκτός κι αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βασίλης Κωνσταντίνου, σε συνεννόηση με τους Γιάννη Αλαφούζο και Κώστα Ελευθεράκη, ανακοίνωσε τους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα φέρουν το περιβραχιόνιο του Παναθηναϊκού.

Αυτοί είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος είναι ο αρχηγός στα τελευταία ματς των πράσινων, ο Ορέστης Καρνέζης και ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Πιέζει ο χρόνος για Σισέ, Ο Λέτο ρυθμίζει την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, " Έχεις προσωπικά μαζί μου". Δεν τα βρήκαν Παναθηναϊκός και Βύντρα, Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη με Σισε, Νέος μνηστήρας για Σισέ, Φάμπρι: "Σας θέλω λιοντάρια", "Καμία πρόταση για αποχώρηση του Βύντρα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ