ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη με Σισέ

Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη με Σισέ
INTIME SPORTS

Η Αλ Αραμπί φαίνεται πως είναι η ομάδα από το Κατάρ που έχει προσεγγίσει την ΚΠΡ για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Την Τετάρτη τα σπουδαία σε Λονδίνο και Αθήνα.

Η πλέον καθοριστική μέρα αναμένεται να είναι η Τετάρτη (16/1) για την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό από την ΚΠΡ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του prasinanea.gr

Ο εξάμηνος δανεισμός ήταν μία ανάσα από την ολοκλήρωση του την Τρίτη, όμως η ξαφνική εμπλοκή ομάδας από το Κατάρ, περιέπλεξε τα πράγματα. Διότι πλέον η ΚΠΡ προσδοκά να αποκομίσει κέρδος, επειδή ολοκληρώνει την απόκτηση του Λοϊκ Ρεμί και έχει στα σκαριά του Γιαν Εμβιλά, οπότε χρειάζεται ρευστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.prasinanea.gr από την Αγγλία, πίσω από την κρούση στην ΚΠΡ βρίσκεται Άγγλος μάνατζερ, ο οποίος φέρεται να ενεργεί για λογαριασμό της Αλ Αραμπί. Πρόκειται για την ομάδα η οποία επιχείρησε να αγοράσει τον Νενέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τελικά τον είδε να καταλήγει στην Αλ Γκαράφα, άμεση ανταγωνίστρια της.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης κινείται τις τελευταίες ημέρες στην αγγλική αγορά και συζητά με διάφορα club για διάσημους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν διάθεση να μετακομίσουν στο Κατάρ. Προσέγγισε, λοιπόν, τον ιδιοκτήτη, Τόνι Φερνάντες, και τόνισε ότι μπορεί να προσκομίσει μία καλή πρόταση για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Στον Άγγλο μάνατζερ δόθηκε διορία μερικών ωρών ώστε να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του και να προσέλθει στα γραφεία της ΚΠΡ με έγγραφη προσφορά για τον Γάλλο επιθετικό. Εφόσον κάνει πράξη τα λεγόμενα του, τότε οι πιθανότητες περιορίζονται απελπιστικά για τον Παναθηναϊκό...

Ενήμεροι οι Πατέρας και Αλαφούζος

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ενημέρωσε στη διάρκεια της Τρίτης τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νικόλα Πατέρα για τις εξελίξεις και συζήτησαν για τα δεδομένα που διαμορφώνονται. Από τον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο και απλώς, περιμένουν την κατάληξη του καταριανού ενδιαφέροντος.

Έχουν διάθεση να κάνουν υπομονή μερικές μέρες ακόμα, προκειμένου να πετύχουν τη μεγάλη μεταγραφή του Ιανουαρίου, αλλά θεωρούν πως ότι είναι να γίνει, θα γίνει στη διάρκεια της Τετάρτης. Είτε ο Σισέ θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, είτε το όνειρο θα πάρει παράταση...

Πάντως, ο Σισέ τους πληροφόρησε ότι ο ίδιος επιθυμεί να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν. Άλλωστε, εάν η Αλ Αραμπί του προσφέρει ένα εξωπραγματικό συμβόλαιο, τότε δύσκολα θα μπορέσει να την αρνηθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ