ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του ο Χρήστος Δώνης

Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του ο Χρήστος Δώνης

Ο Χρήστος Δώνης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2020, παίρνει σειρά ο Στέφανος Ευαγγέλου.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (22/5) ο Χρήστος Δώνης, προκειμένου να τελειώσει με τα διαδικαστικά για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Δώνης είχε συμφωνήσει προφορικά από την προηγούμενη εβδομάδα και απέμεναν τα τυπικά.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκός για άλλα δύο χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Οι αποδοχές του θα αυξηθούν, ενώ από την επόμενη σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο, στη μεσαία γραμμή!

Ο επόμενος στη σειρά είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο νεαρός στόπερ έχει αλλάξει άποψη και θα μείνει, αφού πιστεύει πως με την νέα τεχνική ηγεσία θα πάρει ευκαιρίες. Ο Ευαγγέλου αναμένεται να υπογράψει το αργότερο την Τετάρτη (23/5).

Πάντως, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να ανακοινώσει τις δύο ανανεώσεις, αφού περιμένει να γνωστοποιηθούν οι κυρώσεις για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα. Κάτι που λογικά, θα συμβεί την Παρασκευή (25/5).

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ