ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μπαϊράμι με Παναιτωλικό

Χωρίς Μπαϊράμι με Παναιτωλικό
Μπαϊράμι INTIME SPORTS

Την πρώτη νίκη για το 2014 ψάχνει ο Παναθηναϊκός την Κυριακή με τον Παναιτωλικό. Διαβάστε ποιοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής.

Χωρίς τον νεαρό Ρισβάνη και τον Σπυρόπουλο θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος. Εκτός έμεινε και ο Μπαϊράμι παρότι είχε ανεβάσει στροφές τελευταία.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η προπόνηση και η αποστολή:

"Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρισβάνης.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ".

H SuperBALL επιστρέφει με την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League (5/1). Συνεντεύξεις, στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από τις πρώτες αναμετρήσεις για το 2014. Σέντρα στις 21:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ