ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Χτυπάει" την Ολυμπιακή ο πρίγκιπας

"Χτυπάει" την Ολυμπιακή ο πρίγκιπας

Ο Παναθηναϊκός δεν αποτελεί την μοναδική επιχειρηματική κίνηση για τον Σαουδάραβα επενδυτή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το "Goal" o πρίγκιπας έχει κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή για την αγορά της Ολυμπιακής Αεροπορίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μεγαλώσει τον κύκλο των επενδύσεων του στην Ελλάδα.

Ο πρίγκιπας Σουλτάν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εκπροσωπεί ένα μεγάλο οικογενειακό fund, το οποίο αποτελείται από 5-6 πριγκιπικά μέλη και έχουν κατασκευαστικές και άλλες εταιρείες που διαχειρίζονται από κοινού.

Η Ελλάδα θεωρείται πλέον ως μία επενδυτική ευκαιρία για τους Σαουδάραβες, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να κάνουν δυνατό μπάσιμο στην χώρα μας. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι πρόκειται για υπαρκτά πρόσωπα και με διάθεση να μπουν στον Παναθηναϊκό, αλλάζοντας τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρίγκιπας Σουλτάν είναι ο νεαρότερος από το συγκεκριμένο οικογενειακό fund και αγαπάει τον αθλητισμό και για το λόγο αυτό είναι μπροστά. Ωστόσο, είναι προφανές ότι θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα είτε στον Παναθηναϊκό είτε στην "Ολυμπιακή Αεροπορία".

Σπίτι στο Καβούρι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πράσινη" η οικογένεια του Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ, διατηρεί σπίτι στο Καβούρι εδώ και πολλά χρόνια, στο οποίο περνάει τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ