ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χτενίζουν την ελληνική αγορά στον Παναθηναϊκό

Χτενίζουν την ελληνική αγορά στον Παναθηναϊκό
Ντε Βινσέντι INTIME SPORTS

Μετά το ξεκαθάρισμα της Πέμπτης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χτενίζουν στην ελληνική αγορά για περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν. Ιταλία και Γερμανία για Χριστοδουλόπουλο.

Η Πέμπτη ήταν σημαντική μέρα για τον Παναθηναϊκό καθώς ξεκαθάρισε το θέμα με τον προπονητή, τους παίκτες, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως υπάρχουν 7.5 εκ. ευρώ ενόψει της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (σε περίπτωση που δεν μπει ο πρίγκιπας).

Έτσι από την Παρασκευή κιόλας οι άνθρωποι των πράσινων θα στρωθούν στη δουλειά και θα εξετάσουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με μικρό κόστος από την Ελλάδα, που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά των Ναπολεόνι (σας γράψαμε τι συμβαίνει με τον Ιταλό), Ντε Βινσέντι (έχει κοινοτικό διαβατήριο), του Ανάκογλου και 1-2 ακόμα περιπτώσεων που απασχολούν όμως και άλλες ομάδες από την Ελλάδα κι όχι μόνο.

Σε περίπτωση που βρεθεί μετρητό καμία από όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν θα είναι απαγορευτική, ενώ το κόστος των συμβολαίων είναι σε λογικά πλαίσια.

Εκτός από τα μεταγραφικά, όμως, εκείνο που απασχολεί την διοίκηση και τον προπονητή είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ τον Γενάρη. Πέραν του Χριστοδουλόπουλου, κανείς άλλο δεν είναι σίγουρος, με τον Έλληνα άσο να ψάχνει ομάδα σε Ιταλία και Γερμανία.

Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε τον Λάζαρο να φεύγει με τη μορφή δανεισμού (με ένα μικρό ποσό για τους πράσινους) και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Τα λέει η διοικούσα στον Παναθηναϊκό, απόφαση για νέα Α.Μ.Κ. τον Γενάρη

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ