ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χρήστος Δώνης: "Επαιξα και για τον πατέρα μου"

Χρήστος Δώνης: "Επαιξα και για τον πατέρα μου"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης μίλησε τόσο για την επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του, Γιώργο, πριν το ντέρμπι της Τούμπας, όσο για τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο γιος του Γιώργου Δώνη, Χρήστος, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην δικαστική κόντρα του πατέρα του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και με βασικό στοιχείο την καλή ομαδική λειτουργία και την προσπάθεια που έκαναν όλοι οι ποδοσφαιριστές καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, ήταν εξαρχής δύσκολο το ματς και ανταπεξήλθαμε πολύ καλά. Σίγουρα ήταν λίγο δύσκολα μετά το 1-1, όμως, διαχειριστήκαμε εξαιρετικά το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος:

Στην ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Όπως και να το κάνουμε, η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι φοβερή. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό, αν και για μένα ήταν λίγο περίεργα καθώς είχαμε αυτά που συνέβησαν πριν δύο χρόνια με τον πατέρα μου. Η αλήθεια είναι πως έπαιξα και για τον πατέρα μου. Ήταν ένα ξεχωριστό ματς για μένα, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό για τον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα παιχνίδι που ήθελα να δείξω το κάτι παραπάνω".

Στην συνομιλία του με τον Γιώργο Δώνη πριν το ντέρμπι της Τούμπας: "Μου είπε να μην ακούσω τίποτα και το μυαλό μου να είναι μόνο στο ματς και να μην σκέφτομαι τίποτα άλλο".

Στο δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ την φετινή περίοδο: "Ο ΠΑΟΚ έχει αυτό που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Είτε είναι καλός, είτε κακός, ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα και όπως βλέπετε σκοράρει και πολλές φορές".

Στην εξέλιξη που έχει μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα: "Μου αρέσει που είμαστε όλοι μαζί κοντά στην βαθμολογία, μου αρέσει να υπάρχουν τέτοιες μικρές διαφορές. Θα ήθελα να δούμε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες π.χ. στην Αγγλία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ