ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουχούμης: ''Στο χέρι μας ο αγώνας με τον ΠΑΣ''

Χουχούμης: ''Στο χέρι μας ο αγώνας με τον ΠΑΣ''
INTIME SPORTS

Ο Διαμαντής Χουχούμης αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα στοιχεία που πρέπει να έχουν στο παιχνίδι τους οι Κυπελλούχοι για να πάρουν τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής(4/1) ξαναμπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς κόντρα στον ΠΑΣ και καλείται να περάσει από μια δύσκολη έδρα.

Ο αριστερός μπακ του τριφυλλιού, Διαμαντής Χουχούμης, μίλησε στην κάμερα της Nova για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι οι Κυπελλούχοι σκέφτονται κάθε αγώνα και στο τέλος της σεζόν θα κάνουν ''ταμείο'' για να δουν τι έχουν πετύχει.

' 'Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΣ έχει πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια. Είναι δύσκολη έδρα, αλλά εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δουλέψαμε πολύ στις διακοπές.

Σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες, το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη. Στόχος μας όμως είναι να τελειώνουμε την κάθε φάση που μας παρουσιάζεται. Είναι στο χέρι μας ο αγώνας.

Δεν νομίζω ότι από ένα παιχνίδι κρίνεται ο τίτλος. Θέλουμε τη νίκη και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Συνεχίζουμε έτσι, πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα έχουμε κάνει'', τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ