ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει και την ΑΕΚ ο Λέτο, δύσκολα για ΟΣΦΠ

Χάνει και την ΑΕΚ ο Λέτο, δύσκολα για ΟΣΦΠ
INTIME SPORTS

Οι ενοχλήσεις στο γόνατο εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον Σεμπάστιαν Λέτο ο οποίος μόνο με ένα θαύμα θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ ενώ η παρουσία του είναι αμφίβολη και για το ντέρμπι "αιωνίων". Στο εξωτερικό για εξετάσεις ο Αργεντινός.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μετράει ήδη ενάμιση μήνα μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στερώντας από το Τριφύλλι το πιο δυνατό του όπλο αλλά τα πράγματα αναφορικά με την εξέλιξη της αποθεραπείας του Αργεντινού άσου δεν είναι θετικά.

Ο επιθετικός των πράσινων συνεχίζει να νοιώθει ενοχλήσεις, να μην μπορεί να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Όπως όλα δείχνουν θα χάσει την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ ενώ είναι αμφίβολη και η παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 18 Μαρτίου.

Ο άσος του Τριφυλλιού ταλαιπωρείται από μια χονδροπάθεια η οποία τον έχει αφήσει εκτός όλο αυτό το διάστημα αλλά παρά το συντηρητικό πρόγραμμα και την αποθεραπεία οι ενοχλήσεις δεν λένε να ηρεμήσουν και να αφήσουν τον Λέτο να προπονηθεί κανονικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αργεντινός θέλοντας να δώσει το παρών στα ντέρμπι πήγε στη Παιανία τόσο τη Κυριακή όσο και την Δευτέρα αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει πρόγραμμα εκγύμνασης στο γήπεδο και περιορίστηκε στο γυμναστήριο.

Όπως καταλαβαίνει κανείς και από τη στιγμή που ο Λέτο δεν θα είναι σε θέση να προπονηθεί τις επόμενες μέρες θα χάσει το ματς με την ΑΕΚ και όλοι θα ελπίζουν σε ένα θαύμα ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να τεθεί τουλάχιστον στην διάθεση για το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ. Κάτι που όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει εξαιρετικά αμφίβολο.

Στο εξωτερικό ο Λέτο

Εν τω μεταξύ ο Λέτο μαζί με τον γιατρό της ομάδας Παναγιώτη Κουλουμέντα θα βρεθούν την Τρίτη σε χώρα του εξωτερικού, πιθανότατα στην Ιταλία ή στο Βέλγιο, ώστε να πάρουν και μια δεύτερη άποψη για τον τραυματισμό του Αργεντινού.

Ο άσος των πράσινων αναχώρησε από το απόγευμα της Δευτέρας και την Τρίτη το πρωί θα συναντηθεί με τον γιατρό του Τριφυλλιού και θα οδηγηθούν σε ειδικό διαγνωστικό κέντρο όπου ο επιθετικός των πράσινων θα υποβληθεί την Τρίτη το πρωί στις απαραίτητες εξετάσεις και το απόγευμα της Τρίτης θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τον τραυματισμό του αλλά και τον χρόνο αποθεραπείας του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ