ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα διορία μέχρι την Τετάρτη ζήτησε ο Τσάκας

Νέα διορία μέχρι την Τετάρτη ζήτησε ο Τσάκας
Τσάκας INTIME SPORTS

Ο Βλάσης Τσάκας έκανε ξανά την εμφάνιση του και με τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε πως την Τετάρτη θα καταθέσει το νέο πρότζεκτ. Δύσκολα πλέον γίνεται πιστευτός από τον οποιοδήποτε ο εκπρόσωπος από την Καβάλα.

Την επόμενη της ήττας από τον ΠΑΟΚ και με την Γενική Συνέλευση να απέχει μόλις τέσσερις μέρες ο Βλάσης Τσάκας εμφανίστηκε και πάλι με δηλώσει τους στην διάρκεια της Δευτέρας.

Ο εκπρόσωπος από την Καβάλα παραχώρησε συνέντευξη στο "TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" όπου έκανε λόγο για ένα πρότζεκτ το οποίο θα είναι σε θέση να παρουσιάσει μέχρι την Τετάρτη.

Φυσικά με την ιστορία να έχει τραβήξει πάρα πολύ δύσκολα γίνεται πιστευτός από τον οποιοδήποτε.

Χαρακτηριστικά ο Τσάκας δήλωσε:

"Δικιά μας επιθυμία είναι μέχρι την Τετάρτη να παρουσιάσουμε το πρότζεκτ μας και να προχωρήσουμε στην μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη ώστε να πάμε στην συνέλευση της Παρασκευής ως μεγαλομέτοχοι. Είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο".

Γιατί έχει καθυστερήσει τόσο όλη αυτή η ιστορία;

"Εμείς θέλουμε να προσελκύσουμε επενδυτές που θα κάνουν μια εξωπραγματική επένδυση. Δεν μιλάμε μόνο για τα 15 εκατομμύρια ευρώ αλλά για μια επένδυση πολύ μεγάλη με γήπεδο και πολλές ακόμα δουλειές στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά".

Πως αντιμετωπίζετε την δυσπιστία από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι λογικό να μην σας πιστεύει;
"Δικαιολογώ απόλυτα την δυσπιστία του καθενός αρκεί να είναι καλοπροαίρετη. Σε αντίθεση με όσους κάνουν κακοπροαίρετη κριτική. Εγώ δεν ζήτησα χρήματα από κανέναν για αυτό το deal. Το χρηματοδοτώ μόνος μου και ότι κάνω το κάνω για το καλό της ομάδας και όχι για το κακό της".

Η εκτίμηση σας δηλαδή είναι ότι την Τετάρτη θα έχετε μια ολοκληρωμένη πρόταση;
"Εγώ δεν κάνω εκτίμηση. Δουλεύουμε ένα σοβαρό πρότζεκτ και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη να το παρουσιάσουμε".

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε;
"Η δυσπιστία που υπάρχει για την χώρα μας και το μέλλον της. Ο κάθε επενδυτής κοιτάει να είναι σίγουρη η επένδυση του, εξετάζει όλα τα δεδομένα. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει Ελλάδα σε λίγο καιρό όχι απλά ο Παναθηναϊκός".

Υποτίθεται όμως ότι επειδή ψηφίστηκε ο Αθλητικός νόμος λύθηκαν τα πιο σημαντικά προβλήματα;
"Τυπικά τώρα ο καθένας μπορεί να έρθει και να επενδύσει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Εσείς είστε σίγουρος όμως ότι την Τετάρτη θα είστε σε θέση να παρουσιάσετε το deal;
"Εμείς δουλεύουμε πάνω σε ένα πολύ σοβαρό πρότζεκτ και θεωρώ ότι μέχρι την Τετάρτη θα είμαστε έτοιμοι".

Αρχικά μίλησε και για το ματς με τον ΠΑΟΚ ρίχνοντας τα βέλη τους προς τον υπεύθυνο ορισμών της ΚΕΔ Γιώργου Δούρου λέγοντας μεταξύ άλλων: "Ας προσέχει πολύ τους ορισμούς που κάνει ο πρώην διαιτητής από τον Πειραιά. Δεν είναι πράγματα αυτά"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ