ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ωραίες οι εκθέσεις ιδεών του Βγενόπουλου"

"Ωραίες οι εκθέσεις ιδεών του Βγενόπουλου"
INTIME SPORTS

Ο Βλάσης Τσάκας χαρακτήρισε "έκθεση ιδεών" την ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου προσθέτοντας σε λίγες ώρες θα υπάρξει δελτίο Τύπου από την πλευρά του πρίγκιπα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα με τις γραπτές διαβεβαιώσεις του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ για τις μετοχές του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Βλάση Τσάκα στο Sport24.gr απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες για το πληρεξούσιο, το οποίο αναμένεται να βρίσκεται στα χέρια του δικηγόρου Παναγιώτη Πετρόπουλου αργά το απόγευμα.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπου χαρακτήρισε " παραμύθια της χαλιμάς" τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό, προσθέτοντας πως πρόκειται για " διασυρμό και χλεύη του Παναθηναϊκού".

"Έχω πληροφορηθεί την ανακοίνωση του κ. Βγενόπουλου. Βιάστηκε. Τι να πω εγώ; Ρωτήστε τον ίδιο. Είναι ωραίες οι εκθέσεις ιδεών του κ. Βγενόπουλου. Είναι γνωστό τοις πάσι αυτό".

Ο Βλάσης Τσάκας, για ακόμη μία φορά εμφανίστηκε βέβαιος πως το πληρεξούσιο θα έχει σταλεί μέχρι αργά το απόγευμα έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Στο έγγραφο θα πρέπει να επισημοποιείται η πρόθεση του πρίγκιπα να αποκτήσει το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ.

" Κάντε λίγη υπομονή ακόμα. Μέχρι αργά το απόγευμα θα έχουν υπάρξει εξελίξεις. Επίσης ο πρίγκιπας θα εκδώσει δελτίο Τύπου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και υπάρχει επαφή με τους δικηγόρους.

Απλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν στην μορφή που θα έχει το πληρεξούσιο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας" κατέληξε ο Βλάσης Τσάκας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ