ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ώρα ανακοινώσεων στον Παναθηναϊκό

Ώρα ανακοινώσεων στον Παναθηναϊκό

Φορτσάρει μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" να περιμένουν απαντήσεις από τέσσερις ποδοσφαιριστές για να έρθουν και οι ανακοινώσεις

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας μπαίνουμε στον μήνα Ιούλιο στο ξεκίνημα του οποίου οι πράσινοι έχουν προγραμματίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας (2/7 στην Ολλανδία).

Πρόθεση των ανθρώπων του "τριφυλλιού" είναι μέχρι τότε να έχουν κλείσει τουλάχιστον δυο με τρεις μεταγραφές βασικών ποδοσφαιριστών ακόμα, καθώς η "πρώτη" της ομάδας ξεκίνησε με ελάχιστους έτοιμους παίκτες και αρκετούς από την U21.

Ουσιαστικά στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν ξεκαθαρίσει οι υποθέσεις των Φάλκενμπεργκ, Μπεργκ.

Στον πρώτο οι πράσινοι έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση (στην Ολλανδία αναφέρουν πως μπήκε σφήνα ομάδα από το εγχώριο πρωτάθλημα) και περιμένουν την απάντηση του μέχρι και την Κυριακή, ενώ με τον Μπεργκ έχουν γίνει κάποιες αρχικές συζητήσεις οι οποίες θα κορυφωθούν μετά το και ΟΚ του Αμβούργου.

Ραΐκοβιτς, Ντιαρά και Κάρα

Όπως φαίνεται το ταξίδι του Γιάννη Αναστασίου στην Γερμανία δεν ήταν μόνο για τον Σουηδό φορ, αλλά και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Την Παρασκευή το βράδυ σας γράψαμε για τον Σέρβο αμυντικό του Αμβούργου, Σλόμπονταν Ραϊκόβιτς, ενώ οι πράσινοι αναμένουν τις απαντήσεις των Καραγκούνη, Ντιαρά.

Όλες αυτές οι περιπτώσεις θα ξεκαθαρίσουν την εβδομάδα που μας έρχεται, καθώς ο χρόνος πιέζει και το ρόστερ είναι γεμάτο κενά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ