ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραίκοβιτς ή Μεντόγεβιτς για Παναθηναϊκό

Ραίκοβιτς ή Μεντόγεβιτς για Παναθηναϊκό

Η παρουσία του Νίκου Νταμπίζα στο Αμβούργο έκανε τους Γερμανούς δημοσιογράφους να συνδέσουν το όνομα του Παναθηναϊκό με τις περιπτώσεις των δυο Σέρβων Ραίκοβιτς και Μεντόγεβιτς.

Η παρουσία του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού στο Αμβούργο για να μιλήσει και να εξασφαλίσει την ελευθέρας του Μάρκους Μπεργκ συνδέθηκαν και με άλλα ονόματα παικτών που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Γερμανία το Τριφύλλι συνδέθηκε και με την απόκτηση του 24χρονου στόπερ του Αμβούργου Σλόμπονταν Ραϊκόβιτς.

Ο διεθνής με την Εθνική Σερβίας κεντρικός αμυντικός ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών από τον σύλλογο της Γερμανίας και δεν αποκλείεται το όνομα του να έπεσε στο τραπέζι ανάμεσα στις συζητήσεις που είχε ο Νταμπίζας με τους ανθρώπους του Αμβούργου.

Μιλάμε βέβαια για μια πολύ καλή περίπτωση και με το συμβόλαιο του να λήγει το 2015 το Τριφύλλι θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για να τον πάρει μόνο ως δανεικό.

Μάλιστα αν ψάξει κανείς το βιογραφικό του Ραίκοβιτς πέρα του ότι θα διαπιστώσει ότι ως ταλέντο σε ηλικία μόλις 17 χρονών πήγε στην Τσέλσι θα δει ότι κατά κόρον δόθηκε από τους Άγγλους δανεικός σε Ολλανδικές ομάδες και συγκεκριμένα την Αϊντχόφεν, την Τβέντε και την Φίτεσσε και σίγουρα ο Αναστασίου θα τον ξέρει από εκεί.

Τη φετινή σεζόν ο Ραίκοβιτς αγωνίστηκε μόνο σε 13 παιχνίδια ενώ είχε και δυο τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικών χώρων συνολικά δυο μήνες.

Ο Μεντόγεβιτς

Το έτερο όνομα που κυκλοφόρησε χθες στην Γερμανία και συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του επίσης Σέρβου Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς της Βόλφσμπουργκ.

Ενός παίκτη που είναι 22 χρονών και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ αλλά και ως στόπερ και ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σερβίας αλλά και την Εθνική Ελπίδων.

Και ο Μεντόγεβιτς τη φετινή σεζόν έπαιξε μόλις 8 παιχνίδια με τους "Λύκους" και η περίπτωση του φαντάζει πιο εύκολη από του Ραϊκόβιτς αν και αυτουνού το συμβόλαιο λήγει το 2015.

Δεν αποκλείεται οι δυο παίκτες απλά να προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό και το ταξίδι του Νταμπίζα στην Γερμανία να αποτέλεσε τον τέλειο συνδυασμό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ