ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιτόλο: "Έκρηξη στην Ελλάδα"

Βιτόλο: "Έκρηξη στην Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Για τις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελλάδα, την οικονομική κρίση, αλλά ιδιαίτερα τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, μίλησε ο Βίκτορ Βιτόλο σε ισπανική εφημερίδα.

Μπορεί το "Μνημόνιο 2" να ψηφίστηκε και να "πέρασε" από την Βουλή, όμως αυτό δεν κατευνάζει την οργή του κόσμου και δίχως αμφιβολία το κλίμα είναι άκρως εκρηκτικό, λόγω της φτώχειας που χτυπά την πόρτα σε κάθε σπιτικό.

Αυτό ισχυρίστηκε και με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα "La Opinion de Tenerife", ο Βίκτορ Βιτόλο, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση εκρηκτική και άσχημη. Άλλωστε και στην Ισπανία, τα πράγματα δεν είναι κατά πολύ καλύτερα και η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο.

"Η κατάσταση γίνεται άσχημη. Ο κόσμος δεν έχει άλλη υπομονή και εκρήγνυται. Δεν είναι καλό για κανέναν, πέρα από την εικόνα της χώρας που χαλάει. Δεν επηρεάζομαι άμεσα, γιατί μένω μακριά από το κέντρο, αλλά υπάρχει μεγάλη κουβέντα για την κρίση, στους δρόμους, στα αποδυτήρια. Ειδικά από τα παιδιά που είναι Έλληνες", δήλωσε ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο κείμενο, ο Βιτόλο δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αφού ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση, όμως δεν είσαι σε τραγική κατάσταση. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ο μέσος των "πρασίνων" εμφανίζεται σίγουρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ