ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το σκέφτεται για Λάζαρο ο Φερέιρα

Το σκέφτεται για Λάζαρο ο Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης πως έχει στο μυαλό του για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Ξάνθη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Οι απουσίες των Λέτο και Κουίνσι από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Skoda Ξάνθη έχουν κάνει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να σκέφτεται τις εναλλακτικές λύσεις που έχει μια εκ των οποίων ακούει στο όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη προπόνηση της Πέμπτης δοκίμασε τόσο τον 25χρονο άσο όσο και τον Χάρη Μαυρία στο αριστερό φτερό της επίθεσης του Παναθηναϊκού δείχνοντας πως ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στο ποιος θα αντικαταστήσει τον Κουίνσι.

Ο Φερέιρα δείχνει ότι δεν θέλει να ρισκάρει από τόσο νωρίς με τη χρησιμοποίηση του Λάζαρου από την αρχή σε ένα δύσκολο παιχνίδι γνωρίζοντας πως ο νεαρός διεθνής έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το ευχάριστο βέβαια για τον Πορτογάλο προπονητή είναι πως ο Χριστοδουλόπουλος στα ματς με Δράμα και Λεβαδειακό πήρε 10' και 30' συμμετοχής αντίστοιχα και μάλιστα στην αναμέτρηση της Λιβαδειάς ήταν πολύ καλός και η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο βοήθησε τους πράσινους να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Περισσότερο όμως βοήθησε τον ίδιο να αισθανθεί καλύτερα και να απελευθερωθεί καθώς είναι λογικό σε αυτά τα πρώτα του παιχνίδια και πάλι με την πράσινη φανέλα να είναι επηρεασμένος.

Οι πιθανότητες βέβαια για το ποιος εκ των Χριστοδουλόπουλου η Μαυρία θα πάρει τη θέση του τραυματία Κουίνσι αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες και όλα θα ξεκαθαρίσουν στις δυο τελευταίες προπονήσεις.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας τα κουκιά είναι μετρημένα και το μόνο δίλημμα ακούει στο αν ο Κατσουράνης θα αγωνιστεί και πάλι ως στόπερ ή στα χαφ με το πιθανότερο σενάριο είναι να παίζει στη μεσαία γραμμή κόντρα στην Ξάνθη και τον Μπιάρσμιρ να πηγαίνει στην άμυνα.

Αλλαγή θα έχουμε και στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Στέργο Μαρίνο να παίρνει τη θέση του Λουκά Βύντρα σύμφωνα πάντα με τα όσα έδειξε ο Φερέιρα στη προπόνηση της Πέμπτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ