ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μεσημέρι ο φάκελος του Πρίγκιπα

Το μεσημέρι ο φάκελος του Πρίγκιπα
Πρίγκιπας Φεϊζάλ Αλ Σαούν INTIME SPORTS

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα κατατεθεί ο φάκελος του Πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ, με σκοπό να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Την Παρασκευή το πρωί σας ενημερώσαμε για την εξέλιξη της ιστορίας με τον φάκελο που θα κατατεθεί από την πλευρά του Πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ, έτσι ώστε να πάρει το ΟΚ της ΕΕΑ για τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πλευρά του Πρίγκιπα, μέσω της δικηγόρου, Κασσιανής Μιχοπούλου, τόνισε πως αυτό θα συμβεί τελικά την Δευτέρα (14/5).

Η Δευτέρα λοιπόν έφτασε κι εμείς, ως οφείλαμε, επικοινωνήσαμε με όλες τις πλευρές για να μάθουμε τις νέες εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο φάκελος λοιπόν, σύμφωνα με την πλευρά του Πρίγκιπα, αναμένεται να κατατεθεί το μεσημέρι της Δευτέρας και στον οποίο θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα αποδεικνύουν, κυρίως, πληροφορίες για το φυσικό πρόσωπο που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ και φυσικά αποδείξεις όσον αφορά τα χρήματα που έχει σκοπό να επενδύσει (με λίγα λόγια να είναι νόμιμα τα χρήματα).

Όπως έχουμε ξαναπεί, στην Σαουδική Αραβία δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα (όπως την γνωρίζουμε εδώ) για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ούτε "Πόθεν Έσχες". Αν υπάρξει λοιπόν πρόβλημα με το συγκεκριμένο κομμάτι, είναι στην ευχέρεια της επιτροπής να ζητήσει συμπληρωματικά έγγραφα ή να απορρίψει τον φάκελο.

Περισσότερες εξελίξεις λοιπόν θα έχουμε από το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ πρέπει να θυμίσουμε πως την Τρίτη η ΕΕΑ θα συνεδριάσει για τους φακέλους των ομάδων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ