ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι έλεγε ο Γκράνας για το πέναλτι στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΠΕΡΓΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΠΕΡΓΚ ICON

Σίγουρος για το πέναλτι που έδειξε στην Λεωφόρο, με το οποίο ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Πανιώνιο, δήλωνε ο Χρήστος Γκράνας σύμφωνα με όσα έλεγε μετά το τέλος του αγώνα και είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr

Ο Χρήστος Γκράνας ανακηρύχθηκε σε πρωταγωνιστή στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Πανιώνιο με το πέναλτι που υπέδειξε και το οποίο δεν ήταν σύμφωνα με τα ριπλέι. Αν και ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν σίγουρος πως είχε πάρει τη σωστή απόφαση.

Κάτι το οποίο είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr, καθώς γνωρίζει τα όσα έλεγε κατά την αποχώρηση του από το Απόστολος Νκολαϊδης ο διαιτητής από την Θράκη.

Ήταν λίγο μετά τις 8:30μ.μ. όταν ο κ. Γκράνας μαζί με τους βοηθούς του και αφού είχαν συμπληρώσει το φύλλο αγώνα αποχωρούσαν από το γήπεδο με ταξί που είχαν έρθει για να τους παραλάβουν.

Εκείνη την ώρα στην έξοδο των αποδυτηρίων ήταν δυο-τρεις άνθρωποι του Παναθηναϊκού, δυο πρόσωπα που ο ίδιος γνώριζε και με τα οποία έπιασε συζήτηση, οι παρατηρητές της Super League αλλά και κάποιοι φίλοι του τριφυλλιού μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Μάλιστα λίγο πριν μπει στο ταξί σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Γκράνας ενημερώθηκε και για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο Πανιώνιος λέγοντας: "Μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτό".

Όταν του μεταφέρθηκε πως οι "κυανέρυθροι" κυρίως διαμαρτύρονται για το πέναλτι που έδωσε στον Λέτο εξέφρασε την βεβαιότητα του πως υπήρχε παράβαση τονίζοντας: "Για μένα είναι καθαρό πέναλτι, υπάρχει ξεκάθαρη επαφή κάτω στα πόδια του Τασουλή με τον Λέτο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ