ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη (26/5) στην Αθήνα ο Αμπεντ

Την Τρίτη (26/5) στην Αθήνα ο Αμπεντ
Αμπεντ INTIME SPORTS

Με μια μέρα καθυστέρηση αναμένεται τελικά στην Αθήνα ο Μεχτί Αμπεντ, ο οποίος θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Την Τρίτη και όχι την Δευτέρα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Μεχτί Αμπεντ. Ο Αλγερινός μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Νιούκαστλ και θα έρθει στην χώρα μας για να έχει συνομιλίες με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του στο "τριφύλλι".

Αν οι δυο πλευρές τα βρουν τότε σε θα είναι δύσκολο να πει το ναι και ο σύλλογος της Αγγλίας με την πρόταση που ηδη εχει στα χέρια του. Ο Αμπεντ εξάλλου βρίσκεται στην λίστα των παικτών υπό παραχώρηση ενόψει της νέας σεζόν.

Η άφιξη του την Τρίτη βέβαια αναμένεται να παει πίσω 1-2 μέρες τις εξελίξεις καθώς υπάρχει και το παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και ο Αμπεντ θέλει να μιλήσει και με τον Αναστασίου πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Φιλικό με την εθνική Αλγερίας

Εν τω μεταξύ ο Αμπεντ περιμένει να δει αν θα συμπεριληφθεί και στις κλήσεις της εθνικής Αλγερίας για το φιλικό με τις Σευχέλλες στις 13 Ιουνίου. Ο διεθνής μέσος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Κόπα Αφρίκα αλλα το έχασε λόγω ενός τραυματισμού και τώρα θέλει να δει αν θα βρεθεί ξανά στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αλγερίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ