ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θ. Γιαννακόπουλος: "Δεν βασιζόμαστε σε πριγκίπισσες"

Θ. Γιαννακόπουλος: "Δεν βασιζόμαστε σε πριγκίπισσες"
INTIME SPORTS

Στις διοικητικές εξελίξεις και στην αβεβαιότητα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στην εκδήλωση των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Επίτιμος προσκεκλημένος στη κοπή της πίτας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος βραβεύτηκε για τη προσφορά του στο Τριφύλλι.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο όπου έγινε η εκδήλωση μίλησε για την διοικητική αβεβαιότητα ενώ και την ώρα που παράλαβε την αναμνηστική του πλακέτα υποστήριξε ότι τον θλίβει η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υποστήριξε: «Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε πριγκίπισσες, Σεΐχηδες και τέτοια. Η κατάσταση είναι ζοφερή. Είναι πολύ δύσκολη. Παρά όμως τις αντιξοότητες που υπάρχουν, στον αγωνιστικό τομέα πάμε πολύ καλά. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Είναι οξύμωρο ότι πηγαίνουμε καλά στον αγωνιστικό τομέα και όχι διοικητικά».

Όσον αφορά το τμήμα του μπάσκετ, είπε:

«Ο Παναθηναϊκός όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια πρέπει να σηκώνει τις κούπες».

Στην διάρκεια της βραδιάς και την ώρα που πήγε να παραλάβει την τιμητική πλακέτα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος λέγοντας: "Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς όλων των τμημάτων αλλά με θλίβει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο σύλλογος".

Κωνσταντίνου: "Όλα θα φανούν τον Μάρτιο"

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου θεωρεί καθοριστικής σημασίας τη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου για αυτό και η ατάκα του: "Στην γενική συνέλευση το Μάρτιο θα φανούν όλα. Η ομάδα είτε θα διαλυθεί είτε θα προχωρήσει" ενώ άφησε και υπονοούμενα λέγοντας: "Λύσεις που δεν είναι ντόμπρες δεν είναι λύσεις".

Λομβάρδου: "Λύση υπάρχει αλλά δεν θέλουμε να τη δούμε"

Από την πλευρά της η Μαίρη Λομβάρδου υποστήριξε σε δηλώσεις της: «Λύση υπάρχει για τον Παναθηναϊκό, αλλά προτιμάμε να μην τη βλέπουμε. Η λύση είναι μπροστά μας και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, εγγυάται το μέλλον του συλλόγου. Ο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του παλεύουν κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει καλά, μπορεί να πάρει τον τίτλο και θα τα καταφέρει κόντρα σε όλους».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ