ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Φάμπρι, αναλαμβάνει ο Βονόρτας ο οποίος έχει ραντεβού με τον Αλαφούζο

Τέλος ο Φάμπρι, αναλαμβάνει ο Βονόρτας ο οποίος έχει ραντεβού με τον Αλαφούζο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας έχει ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να έχει υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για το τέλος του Φάμπρι.

Ο Γιάννης Βονόρτας θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τέταρτος προπονητής του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν καθώς η απόφαση να αντικαταστήσει τον Φάμπρι είναι δεδομένη.

Μάλιστα ο Βονόρτας έχει ειδοποιηθεί από τον Γιάννη Αλλαφούζο και οι δυο τους έχουν συνάντηση αυτή τη στιγμή για να συζητήσουν για τη συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο Βονόρτας αναμένεται την Δευτέρα το απόγευμα να είναι αυτός που θα προπονήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην Παιανία και το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να κρατήσει τον Κορέια ως συνεργάτη του.

Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον παλαίμαχο άσο μέχρι το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα θα παρθεί απόφαση για το θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Στο Τριφύλλι δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να εκδώσουν και σχετική ανακοίνωση για την απομάκρυνση του Φάμπρι ή αυτή θα βρει το αργότερο την Δευτέρα το μεσημέρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ