ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν συμφωνεί με τον Φάμπρι η διοίκηση

Δεν συμφωνεί με τον Φάμπρι η διοίκηση
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έμεινε ικανοποιημένη με την απόδοση των παικτών στο ματς με τον Πλατανιά και δεν συμφωνεί με όσα είπε ο Φάμπρι αδειάζοντας τον. Βαρύ το κλίμα για τον Ισπανό τεχνικό

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έμεινε ικανοποιημένη με την απόδοση των παικτών στο ματς με τον Πλατανιά και δεν συμφωνεί με όσα είπε ο Φάμπρι αδειάζοντας τον.

" Είμαστε ικανοποιημένοι από την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο Παναθηναϊκός στο άμεσο μέλλον".

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης" και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 27η αγωνιστική της Superleague.

Ήταν η χαρακτηριστική ατάκα των ανθρώπων των "πρασίνων" η οποία ίσως προμηνύει εξελίξεις και μάλιστα άμεσα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός φαντάζει ως "ξένο σώμα" από το βράδυ του Σαββάτου.

Αυτό που μένει είναι αν ο Γιάννης Αλαφούζος πάρει την απόφαση να τον "τελειώσει" τώρα και να τοποθετήσει στην θέση του για τα τρία εναπομείναντα ματς κάποιον υπηρεσιακό τεχνικό ή αν θα περιμένει την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και τότε λυθεί αυτόματα η συνεργασία των δυο πλευρών και δεν ανανεωθεί.

Φάμπρι: "Δεν έχουν τα... αρχ@@ για να φορούν τη φανέλα"

Ο Φάμπρι άσκησε σκληρή κριτική στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά λέγοντας πως κάποιοι δεν έχουν την ψυχή και τα... αρχ@@ για να φορούν τη φανέλα. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε

Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 0-1: Βασιλιάς της γκέλας

Παρουσία του Ερίκ "The King" Καντονά, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμα μία ήττα εντός έδρας και χάνει το τρένο των πλέι οφ. Τρίτη ήττα από τον Πλατανιά που κράτησε με νύχια και με δόντια το γκολ του Ναζλίδη από το 4'. Δίκαιες διαμαρτυρίες για πέναλτι σε χέρι του Ποτουρίδη (videos)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ