ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Σίλντενφελντ από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Σίλντενφελντ από τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το κεφάλαιο Γκόρντον Σίλντενφελντ έκλεισε για τον Παναθηναϊκό με την πλευρά του παίκτη να ενημερώνει πως ο διεθνής αμυντικός δεν θα αποδεχθεί την πρόταση των πράσινων.

Οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και του Γκόρντον Σίλντενφελντ χωρίζουν οριστικά με τον εκπρόσωπο του Κροάτη άσου να ενημερώνει πως ο διεθνής αμυντικός δεν θα αποδεχθεί την προσφορά του τριφυλλιού καθώς όπως προέβαλε σαν δικαιολογία η πλευρά του παίκτη ο "Σίφο" θέλει για οικογενειακούς λόγους ο παίκτης να γυρίσει στην πατρίδα του. Κάτι που όμως δεν είχε τεθεί ξανά στο τραπέζι μέχρι σήμερα.

Ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα αύξησης της προσφοράς του Παναθηναϊκού για να τον κρατήσει στην Ελλάδα (άλλωστε οι πράσινοι είχαν ανέβει στο μάξιμουμ των όσων είχαν να δώσουν και ο παίκτης θα είναι ελεύθερος με τη λήξη της σεζόν για να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα αυτός επιθυμεί.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνιζαν ότι η τελική πρόταση που του έγινε την Παρασκευή στην συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές υπερέβαινε (μαζί με το – εφικτό μπόνους) αυτή της Ντιναμό κάτι που δείχνει ότι ο παίκτης απλά θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και δεν τίθεται θέμα χρημάτων.

Η πρόταση της Ντιναμό

Θα πρέπει φυσικά να σημειώσουμε ότι ο Σίλντενφελντ έχει ήδη πρόταση στα χέρια του από την Κροατία και συγκεκριμένα την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που του προσφέρει όπως υποστηρίζουν οι Κροάτες πάγιες απολαβές οι οποίες ξεπερνούσαν τις 500.000 ενώ υπήρχαν και μεγάλα μπόνους για κατάκτηση του πρωταθλήματος και είσοδος στους ομίλους του Champions League. Άρα όλα δείχνουν ότι ο Κροάτης στόπερ επαναπατρίζεται για χάρη της Ντιναμό.

Φουλ για δυο στόπερ ο Παναθηναϊκός

Το γεγονός ότι ο Σίλντενφελντ δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό αναγκάζει τους πράσινους να στραφούν στην απόκτηση δυο στόπερ καθώς ήταν ήδη ειλημμένη η απόφαση για την απόκτηση ενός στόπερ και τώρα θα πρέπει να κινηθεί για δυο με τον έναν εξ αυτών να έχει τα στοιχεία ηγέτη που είχε ο Σίλντενφελντ και δεν αποκλείεται μια εκ των δυο λύσεων να είναι ο Γουίλσον ο οποίος υπάρχει ήδη στην πράσινη λίστα.

Στον Παναθηναϊκό φυσικά είχαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους την σχετική εξέλιξη και είχαν βάλει πλώρη για την απόκτηση δυο στόπερ διευρύνοντας τις λίστες με τους κεντρικούς αμυντικούς που είχαν στα χέρια τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ